Webcast – showreel


VideoWerkt heeft alle kennis, mensen en apparatuur in huis die nodig zijn om van elke webinar, talkshow, kennissessie of podiumpresentatie professioneel in full HD kwaliteit vast te leggen en real-time te streamen naar het internet. VideoWerkt heeft daarvoor een volledig geoutilleerde studio in huis dat ook gemakkelijk op locatie is in te zetten.

We mixen realtime verschillende camerastandpunten en kunnen hieraan titels of plaatjes toevoegen of het beeld afwisselen met video’s, desktop-screencasts en powerpoint-presentaties.

We richten zo nodig een online omgeving in, in de gewenste huisstijl met functionaliteiten toegevoegd zoals download linkjes, chatbox en een twitterfeed. De live stream is te zien via desktop en op mobiele apparaten, zoals iPhones, Android-telefoons, tablets, en connected TV’s.

De audio kunnen we storingvrij opnemen met bedrade clip-microfoons. Of prikken in op de reeds aanwezige geluidstafel. Als er geen licht aanwezig is kunnen we met softbox-lampen de sprekers natuurlijk en helder uitlichten. Decor-elementen worden niet door ons verzorgd maar kunnen in overleg wel geplaatst worden.

Het gehele live-event kan integraal worden opgenomen en als ‘on demand’ binnen een paar uur achteraf beschikbaar zijn.

De technische realisatie en regie zal verzorgd worden door VideoWerkt. De productie en de inhoud door de opdrachtgever.