Over Video Agency

We ❤ Video

Wij vinden het leuk om video’s te maken. Daarom maken we er ook zoveel en weten wij er veel vanaf. Wij zijn allemaal mensen uit verschillende hoeken, met verschillende interesses en vooral verschillende meningen. Maar er is één ding dat ons bindt: we video.

Daarom zijn wij op zoek naar verhalen

Sommigen van ons hebben een journalistieke achtergrond, anderen een artistieke. We zijn nieuwsgierig naar bijzondere verhalen en we laten die op creatieve manieren zien. Van zelfs de meest saaie dingen maken we interessante video’s. Video’s over een gat in de grond bijvoorbeeld (zie onze documentaire over de Maastunnel).

Video’s maken we graag samen

Want samen is het veel leuker om video’s te maken. Ze worden er ook een stuk beter door. Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste samenwerkingen. Met makers binnen ons team, makers van buiten en de samenwerking met de opdrachtgever zelf. Door die open houding komen ideeën overal vandaan en ontstaan er video’s waar iedereen écht trots op is.

We zijn een heleboel

We weten een heleboel en kunnen een heleboel. We maken video’s om op te klikken, video’s die je op je hoofd zet, video’s waar je jezelf in stopt of video’s die je op gekke manieren kan delen. We zijn niet alleen cameramensen, geluidsmensen, editors, regisseurs en producers. Maar beschikken ook over de kennis waarmee we onszelf en onze opdrachtgevers uitdagen om nieuwe soorten video’s te maken.

We kunnen ervoor zorgen dat video’s bekeken worden

Waar we ook veel van weten, is hoe we onze video’s het beste laten zien: videomarketing. Mooie video’s zijn leuk, maar als ze niet bekeken worden, heb je er niet zoveel aan. Daarom helpen wij onze klanten om video’s succesvol te verspreiden.

Wij vertellen jouw verhaal

We zijn nieuwsgierig naar bijzondere verhalen en vertellen deze op creatieve manieren. Daarom zijn we altijd op zoek naar bedrijven en mensen om mee samen te werken en nieuwe verhalen mee te maken. Wil jij jouw verhaal vertellen met een video van ons? Neem dan contact met ons op.Bekijk ook