Corporate video Nederlands Forensisch Instituut

Het Nederlands Forensisch Instituut is een toonaangevende wereldspeler op de markt van forensisch sporenonderzoek. Mondiaal doen verschillende organisaties een beroep op de brede expertise van het NFI. Dagelijks wordt het instituut benaderd om rondleidingen te geven aan geïnteresseerden, maar het is onmogelijk om al deze verzoeken te honoreren. Door middel van de film NFI Inside Out, transformeert de kijker tot bezoeker en krijgt deze een onthullende blik achter de schermen.

Tijdens deze virtuele rondleiding staat de term ontwikkeling centraal. Dit komt terug in drie aspecten. Dit zijn ontwikkeling in innovatie, in samenwerking en in dienstverlening.

Aan de hand van deze drie subthemas maakt de kijker kennis met de verschillende onderzoeksgebieden binnen het NFI. De basis van de film is de rondleiding door het gebouw in Rijswijk, waarbij de voiceover uitleg geeft en het verhaal van het NFI vertelt. Naast deze feitelijke informatie komen ook partners van het NFI aan het woord. In de vorm van testimonials vertellen zij over hun (positieve) ervaringen met het NFI. Uiteraard komen ook de medewerkers van het NFI aan bod. De inhoudelijke boodschap van de film is toekomstgericht, er wordt niet teruggekeken en er worden geen exacte data genoemd. Dit vanwege de houdbaarheid van de film.Bekijk ook