fbpx
Back to the top

CORPORATE VIDEO

BEKIJK ONZE DE CORPORATE VIDEO VAN KOTUG

CORPORATE VIDEO’S

Het woord corporate zorgt nog wel eens voor opgetrokken wenkbrauwen, want corporate zou per definitie saai zijn. Nou…die uitdaging gaan we graag met je aan, want ons team zoekt altijd naar een manier om de cultuur van jouw organisatie zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

WAT DRAAG JIJ BIJ AAN DE WERELD?

Het is een visitekaartje van jouw organisatie want je hebt de mogelijkheid om met beelden te overtuigen, zintuigen te prikkelen, te raken en emotie over te brengen. Met een corporate video laat je heel bewust zien wie jij bent. Wat je bijdraagt in de wereld en kan bijdragen bij andere organisaties. Je realiseert naamsbekendheid, werkt aan merkimago, merkbinding en verhoogt de koopintentie.

KOTUG is één van de meest roemruchte sleepbootbedrijven in Nederland. Vanuit thuishaven Rotterdam werkt dit familiebedrijf over heel de wereld. Ze zijn uitvinders van de revolutionaire Rotortug, een aandrijf-systeem dat zorgt voor een ongekende wendbaarheid en ze bouwden als eerste ter wereld een hybride Rotortug. Stoer, wendbaar en duurzaam.

Revolutionaire techniek maar mensen en mentaliteit maken volgens ons hier het verschil. En daarom staan de mensen van Kotug centraal op beeld. De bemanning als eerste met daarbij de mensen van kantoor en natuurlijk de directie. Portretten met bewegend beeld aangedreven door stoere beelden vanaf de schepen en vanaf het hoofdkantoor.

KUNNEN WE JOU HELPEN MET EEN CORPORATE VIDEO?

Doen we koffie in Rotterdam of een videocall? Bel 010-3020070 of mail naar info@videoagency.nl 

Copyright 2020 © VIDEO AGENCY. In samenwerking met LEVGOZERT Print & webdesign
\"logo-dark\"<\/a>\n\t\t\t<\/div>","language":"nl_NL","l10n":{"chooseImage":"Choose an image","useImage":"Use image","replyTitle":"Post a comment","editPost":"Edit Post","infiniteScrollMsg":"Loading.<\/span>.<\/span>.<\/span>","infiniteScrollEndMsg":"No more post to load","loadMoreMsg":"Load More","infiniteScrollDisabledMsg":"The infinitescroll is disabled in live preview mode","addToCart":"Add to cart","viewCart":"View cart","addedToCart":"Added to cart","playText":"Play","pauseText":"Pause"}}; /* ]]> */