Gouden Reiger nominatie video provincie Zuid-Holland

De video Wat doet de provincie Zuid-Holland die we maakten in opdracht van de Provincie Zuid-Holland is genomineerd voor een Gouden Reiger in de categorie ‘Effectiviteit’. Deze video is geen standaard uitlegvideo. Want daar kun je niet mee aankomen bij jongeren die je wilt uitleggen wat de provincie allemaal doet. Het wordt dan al snel lang, ingewikkeld en misschien zelfs wel saai voor ze. Thijs bedacht het concept en schreef het script voor bovenstaande video, met een flinke dosis humor en een interessante blik op de wereld die je eigenlijk alleen tegenkomt bij jonge creatievelingen.

Dubbel blij

We zijn erg blij en vereerd met de nominatie. En feliciteren natuurlijk ook alle andere genomineerden. Bovendien mogen we ook nog eens onze eigen Dirk feliciteren. Hij is namelijk met een opdrachtfilm voor de gemeente Zeewolde genomineerd in de categorie ‘Creativiteit/Innovatie’. Dubbel trots dus!
Wil je alle genomineerden lezen? Klik dan hier.

Avond van de Opdrachtfilm

De Gouden Reiger wordt uitgereikt aan de beste in opdracht gemaakte films tijdens de Avond van de Opdrachtfilm. Tijdens deze avond komt de crème de la crème van opdrachtfilms voorbij: corporate, films voor evenementen, voor musea of voor social media. De uitreiking vindt plaats op donderdag 1 november in Amsterdam.

 Bekijk ook