Video Introductie Applicatie Kiwa

Hoe introduceer je een nieuwe applicatie? Een applicatie die de gebruiker alleen maar voordelen biedt?  Kiwa inspireert brancheorganisaties, bedrijven en eind-gebruikers met video om deze tool te gaan gebruiken.

Doelgroepen onderscheiden

Bij het maken van de video’s is er onderscheid gemaakt in vrachtwagenchauffeurs en de taxichauffeurs. Op advies van VideoAgency zijn er drie video’s gemaakt. Eén waar een vrachtwagenchauffeur wordt gevolgd en één waar een taxichauffeur wordt gevolgd. En er is een trailer gemaakt waarin beiden gecombineerd worden, deze trailer kan ingezet worden op diverse social media platforms.

Motion graphics

De voordelen van deze nieuwe app worden benadrukt door middel van een second video-layer. Dit is een extra laag met informatie die als het ware over de video heen wordt gelegd om het gebruikers gemak goed uit te leggen, iets wat VideoAgency volledig inhouse aanbiedt.
De datastromen van de applicatie worden zo zichtbaar gemaakt. De functie gezichtsherkenning wordt kan op deze manier ook goed uitgelegd worden. Hierboven zie je een kort fragment hiervan.