Back to the top

Livestreamen

 INVOLVE ME AND I LEARN

Eigenlijk bepaal jij het succes van een livestream, want jij bent specialist van je eigen boodschap. Met de kennis van VideoAgency weten we samen hoe je gevoel en informatie op een aansprekende manier moet overbrengen. Succesvolle livestreams kenmerken zich dan ook door een goede samenwerking tussen VideoAgency en een opdrachtgever.

In 2020 hebben veel organisaties opnieuw moeten nadenken over engagement en verbinding. En livestreams is daarbij een sterk instrument. Maar waarom juist een livestream? In principe kan alles wat je met een live-event wil bereiken ook met een livestream realiseren. Engagement, beleving voor de kijker of het overbrengen van informatie, het is allemaal mogelijk. Opsplitsen in verschillende rooms, netwerken, interactie en een voorinschrijving? Ook dat kan.

Eigenlijk is een livestream old skool televisie maken. Inhoud + mooie beelden + verbinding = live stream en de kijker zit op afstand. Sterker nog; je weet precies wie er “in de zaal zit” en daardoor verzamel je ook nog eens waardevolle data! Het afgelopen jaar heeft VideoAgency samen met onze opdrachtgevers live-uitzendingen gemaakt. Voor Havenbedrijf Rotterdam, vanaf de Euromast, vanuit diverse theaters, maar bijvoorbeeld ook bij PicNic op locatie. Vanuit een distributiecentrum; hoe live en hoe echt wil je het hebben? Een gesprek over logistiek terwijl vrachtwagens worden gelost en de kenmerkende elektrische wagentjes van PicNic geladen worden.

Maar er is nog een bijkomend voordeel, want gemaakte videocontent is ook breder in te zetten. Denk aan content ter promotie van je merk of voor het bouwen aan jouw merkidentiteit. Met een kleine aanpassing zetten we jouw waardevolle content ook in op Facebook, Instagram, Linkedin of gewoon op jouw eigen Youtube kanaal.

72e8245a-58f8-4ffc-833f-4c97dc54a907-1024x575
unnamed-1

KUNNEN WE JOU HELPEN MET EEN LIVESTREAM?

Doen we koffie in Rotterdam of een videocall? Bel 010-3020070 of mail naar info@videoagency.nl 

Copyright 2020 © VIDEO AGENCY. In samenwerking met LEVGOZERT Print & webdesign