Logeion zet VideoAgency in het zonnetje

Maar liefst drie partners van Logeion zijn in de prijzen gevallen bij Gouden Reigers. Waaronder ook wij van VideoAgency. In een artikel komen de drie winnaars aan bod. Mooi dat zij dit doen en dat wij ons hun partner mogen noemen.

“Het is een knap staaltje werk zo bij elkaar! Onze samenwerkingspartners Videonieuwsbericht, VideoAgency en Zcene vielen flink in de prijzen tijdens de ‘Avond van de Opdrachtfilm’ waar de Gouden Reigers 2018 zijn uitgereikt. En wij begrijpen wel waarom zij er met de prijzen vandoor gingen,” zo luidt het artikel.

Om hun woorden kracht bij te zetten, vroegen zij de winnaars naar hun producties waar het helder communiceren van complexe vraagstukken door storytelling duidelijk naar voren komt.  Ook VideoAgency eigenaar André Freyssen beantwoordt enkele vragen.

Op de vraag wat deze video de VideoAgency identiteit geeft, antwoordt hij: “VideoAgency ❤ verhalen vertellen. Wij brengen het bijzondere van het alledaagse goed en herkenbaar in beeld. We zoeken het verhaal, bespreken het beste plan van aanpak en gieten dit in een vorm die de doelgroep snapt en voelt”.

Meer lezen? Klik dan hier.Bekijk ook