fbpx
Back to the top

Contact

Contact

VideoAgency
Schiehavenkade 90 | 3024 EZ ROTTERDAM
+31 10 3020070
info@videoagency.nl

BTW nummer: NL855924585B01

Andre-Freyssen-strateeg-_-founder-1

André Freyssen
Strateeg, Founder

Alfred Noomen - creative strateeg1

Alfred Noomen
Creatief Strateeg

Bereikbaarheid

We heten je van harte welkom bij onze studio’s in de Hoge Schijf van de Schiecentrale. Links om de hoek van de Albert Heijn is een bellenpaneel. Draai de schijf naar nummer 90 en bel aan, dan doen wij de deur open. Binnen pak je de lift naar de vierde verdieping en ga je de galerij op en is het het eerste kantoor aan je linkerhand.

MET DE AUTO

Navigeer dan naar: Sint-Jobsweg 116, Rotterdam. Parkeren kan in de Q-Park Schiecentrale op P1, waar je meteen via de draaischijf kunt aanbellen. Vervolgens vind je ons op de 4e etage.

OPENBAAR VERVOER

Op 5 à 10 minuten loopafstand van ons kantoor ligt tramhalte lijn 8 en metrohalte Coolhaven.

Copyright 2020 © VIDEO AGENCY. In samenwerking met LEVGOZERT Print & webdesign
\"logo-dark\"<\/a>\n\t\t\t<\/div>","language":"nl_NL","l10n":{"chooseImage":"Choose an image","useImage":"Use image","replyTitle":"Post a comment","editPost":"Edit Post","infiniteScrollMsg":"Loading.<\/span>.<\/span>.<\/span>","infiniteScrollEndMsg":"No more post to load","loadMoreMsg":"Load More","infiniteScrollDisabledMsg":"The infinitescroll is disabled in live preview mode","addToCart":"Add to cart","viewCart":"View cart","addedToCart":"Added to cart","playText":"Play","pauseText":"Pause"}}; /* ]]> */