fbpx
Back to the top

over videoagency

BIJ VIDEOAGENCY

zijn we met een heleboel en doen we een heleboel. Van creatie tot productie. Van editten en designen tot een social contentplan en het zorgen van bereik. Maar er is 1 ding dat ons allemaal verbindt. Wij vinden het leuk om video te maken. We ❤ video.

TeamSamen video’s maken is nog veel leuker. Ze worden er ook een stuk beter door. Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste samenwerkingen. Met onze opdrachtgevers en de makers. Makers met verschillende achtergronden en inzichten. Want met een open samenwerking ontstaan de beste ideeën en video’s waar iedereen écht trots op is.

André Freyssen is de oprichter van VideoAgency en videomaker in hart en nieren. Vanaf zijn geboorte heeft André zich als doel gesteld een steentje bij te dragen aan een mooiere wereld. Opgeleid in journalistiek, ervaren in marketing en communicatie. André maakt het verschil met video’s die gericht zijn op bereik en emotie. Dat deed André al bij RTL4, Endemol en MTV en dat doet André nu met z’n team bij VideoAgency.

Copyright 2020 © VIDEO AGENCY. In samenwerking met LEVGOZERT Print & webdesign
\"logo-dark\"<\/a>\n\t\t\t<\/div>","language":"nl_NL","l10n":{"chooseImage":"Choose an image","useImage":"Use image","replyTitle":"Post a comment","editPost":"Edit Post","infiniteScrollMsg":"Loading.<\/span>.<\/span>.<\/span>","infiniteScrollEndMsg":"No more post to load","loadMoreMsg":"Load More","infiniteScrollDisabledMsg":"The infinitescroll is disabled in live preview mode","addToCart":"Add to cart","viewCart":"View cart","addedToCart":"Added to cart","playText":"Play","pauseText":"Pause"}}; /* ]]> */