Oscar in het bestuur van PCR

Platform Communicatie Rotterdam is een bestuurslid rijker. En wel in de vorm van onze eigen Oscar Langerak, co-founder van VideoAgency. Hij is al 7 jaar lid van deze vereniging, die al sinds 1953 bestaat. De vereniging bestaat voornamelijk uit marketing – en communicatieprofessionals. Samen hebben zij als doel om de interesse in het vak te stimuleren en vakkennis actueel te houden. Dat doen zij bijvoorbeeld door sprekers uit verschillende vakgebieden aan het woord te laten tijdens één van de acht bijeenkomsten die zij jaarlijks organiseren. Zo heeft VideoAgency november jl. een avond mogen verzorgen waarbij er in onze studio aan 50 bezoekers presentaties gegeven zijn over de rol en de toekomst van video binnen marketing en communicatie. Met deze functie wil Oscar zijn bijdrage leveren aan het platform en het Rotterdamse communicatielandschap.

Oscar heeft niet alleen de toetreding tot het bestuur ontvangen uit de handen van Karin van Reeuwijk (penningmeester PCR en hoofd afdeling communicatie gemeente Rotterdam) en Huug Barendrecht (voorzitter PCR en co-founder bij communicatiebureau HollandSpoor). Ook is hij de winnaar van de PCR Nieuwjaarsquiz. Hij mag zich komend jaar dus trotse eigenaar noemen van de Roeptoeter-wisseltrofee. 

Wil je meer weten over Platform Communicatie Rotterdam en de eerstvolgende bijeenkomst? Klik dan hier om naar hun website te gaan.