Stage vacature: Editor

Ben jij student in de richting Film en/of Audiovisueel? Heb jij een voorliefde voor film van script tot filmen en montage? Dan hebben we een interessante, leerzame en vooral leuke stageplek voor je. We hebben namelijk een stage vacature voor editor open.

Over ons

Binnen VideoAgency ligt de focus op concept, productie en technische innovatie. We zijn veelzijdig in ons video-aanbod, weten hoe we een publiek moeten bereiken en zijn niet bang voor nieuwe uitdagingen. En zoals je van een productie bedrijf mag verwachten, kunnen we goed plannen en organiseren. We werken in het hartje van Rotterdam met een team van 25 video professionals. Dit team bestaat uit producers, regisseurs, cameramensen, animatoren, editors, een vormgever en een video marketeer. Natuurlijk beschikken we ook over een groot netwerk van freelancers. team videoagency stage vacature editor Het bedenken van concepten gebeurt in teams. We betrekken onze opdrachtgever daarbij als partner in het creatieve proces. Beter nog dan een goede briefing geven wij er de voorkeur aan om samen met de opdrachtgever om de tafel te gaan zitten en te praten over strategische kaders. Dit gesprek dient gelijk als brainstorm. Samen zijn we niet te stoppen.

Jij bent…

  • nauwkeurig, zelfstandig, creatief, assertief
  • stressbestendig en houd je aan deadlines
  • grappig, werkt goed in teamverband en bent een gezellig mens
  • hands-on, zeer ondernemend en je staat met beide benen op de grond
  • flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit)
  • woonachtig in omgeving Rotterdam
  • fulltime beschikbaar
  • minstens 6 maanden bij ons

Én je hebt ontzettend veel zin om te werken voor opdrachtgevers als Albert Heijn, Gemeente Rotterdam, UVW, Rijkswaterstaat en Havenbedrijf Rotterdam.

Wat ga je doen?

Je krijgt bij ons de kans om uiteindelijk volledig mee te draaien bij leuke producties die we van A tot Z maken. Je hebt binnen de stage dus de mogelijkheid om je met meerdere fases van productie te bemoeien, maar de fase waar je jezelf het meeste bevindt, is de post-productie. En in jouw geval: edit. We zijn van veel markten thuis waardoor je als beginnend editor een variërend aanbod krijgt: van reportages tot commercials en van vette havenbeelden tot aan strakke studio opnames. Om een beter beeld te krijgen van wat we allemaal voor videoproducties maken, check onze showreel hierboven.

Wat moet je kunnen?

Wij monteren in Adobe Premiere CC en gaan ervan uit dat je hiermee goed overweg kan. Monteren is niet alleen shots achter elkaar zetten, het is ook een manier van verhalen vertellen. Dus naast het hebben van gevoel voor timing, vragen we je ook gevoel voor verhaalopbouw te hebben. Natuurlijk wordt je hierbij begeleid door leuke en zeer bekwame mensen uit ons team.

Wat krijg je?

Je krijgt bij ons een stagevergoeding van 260 euro per maand. Dit is inclusief lunch.

Reageren

Heb jij een goed beeld gekregen van de stage en kun jij niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel en mail je portfolio, CV én motivatie naar robin@videoagency.nl. We spreken je hopelijk snel!Bekijk ook