VideoAgency zoekt ANIMATIE stagiair(e)!

Ben jij de animatie wizard die illustraties tot leven kan wekken? Bij voorkeur met After Effects, maar een toverstaf mag je ook gebruiken 😉

Bij VideoAgency ben je écht onderdeel van een jong en energiek team. Met een gemeenschappelijk doel; elke dag de beste video’s maken. Voor de Kunsthal, voor Albert Heijn, maar ook voor Rijkswaterstaat en de Gemeente Rotterdam. Jouw gevoel voor vormgeving en beweging komen hier goed van pas.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste stagiair die ons team 3-6 maanden komt versterken. Bij ons mag je alles zelf uitproberen. Je wordt begeleid, maar door zelf te experimenteren en gewoon mee te draaien in ons team leer je het meest. 

Jij maakt ons blij als je:
– Ons kan laten zien wat je tot nu toe hebt gemaakt en wat je nog graag zou willen maken bij ons.
– Een rijbewijs B hebt.
– Slaapt met een Wacom-tablet onder je kussen.
– Beschikt over een goede dosis aan social media skills. VideoAgency produceert veel en ook echt voor elk platform.
– Goede kennis van de Nederlandse taal bezit (Engels is een pré).

Naast uiteraard een hoop gezelligheid, een leuk team en een maandelijkse stagevergoeding van €325,- bruto (afhankelijk van omstandigheden), bieden wij een plek waar je kan ontwikkelen en praktische ervaring op kan doen onder persoonlijke begeleiding van een ervaren coach. Oh ja, en natuurlijk je eigen bureau dat je zelf mag inrichten.

Nog steeds enthousiast? Mooi! Dan kan jij een Video Agent worden! We zien jouw motivatiebrief en CV graag verschijnen in de inbox van info@videoagency.nl onder vermelding van ‘Stage Animatie 2021’.

Nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Hopelijk tot snel!

Vacature

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *