Vacature junior producer

VIDEO AGENCY ZOEKT PER DIRECT EEN JUNIOR PRODUCER (m/v)

Even Voorstellen..

Wij zijn VideoAgency.  We 💚 Video en daarom maken we er ook zoveel. Dit doen we samen met veel mensen. Dat is niet alleen veel gezelliger, maar de video’s worden er ook beter van. Samen met opdrachtgevers, ons team en samen met jou.
Omdat VideoAgency groeit zoeken we er iemand bij, iemand die wil leren.
En dan lees je dit als je net klaar bent met school. 🙂  je maakt zelfs kans als je nog in je laatste jaar zit. Maar heb je al twee jaar ervaring dan is dat ook goed.

Maar je gaat dus wel willen bijleren. Leren hoe wij werken, leren hoe we samen video’s maken.
En dan is een ‘ja mentaliteit’ natuurlijk een must, net zo belangrijk als nieuwsgierigheid, lef om fouten te maken EN om die toe te geven EN dat ook weer op te lossen natuurlijk.  

Wij beloven jou dat wij veel energie in je steken zodat je een vak leert. Dat je kan blijven groeien, maar hier ben je zelf verantwoordelijk voor.
VideoAgency is producers driven. Wat dat inhoudt? De producers zijn van -begin tot het eind- verantwoordelijk voor een project. Op gebied van creativiteit werk je samen met een crew,  zoals een regisseur, verslaggever of animator.

Wat ga je doen? Je draait mee in het team, je krijgt gelijk eigen projecten. Dus bellen, regelen, afstemmen, Getting Things Done… Belangrijk is dat je vanaf dag 1 een coach krijgt die je gaat begeleiden. Dat onboarden is belangrijk al bepaal jezelf hoe snel je je bij ons thuis voelt. Jij bent voor een groot deel verantwoordelijk voor hoe hard je toekomstige collega’s willen werken voor en met jou. We verwachten ook van jou dat je meedenkt met je team en met oplossingen komt. Maar het belangrijkste wat we van je vragen is om vooral een leuke collega te zijn.
Je regelt het hele traject als je een productie draait. Van afspraken met de opdrachtgever, de offerte tot aan het samenstellen aan de crew, zorgen dat alles op locatie klopt en dat jouw team voelt dat ze op je kunnen rekenen. Maar ook meekijken naar de montage en meedenken hoe de socials van een shoot er goed uit komen te zien. En dan voor elk platform.
Gevoel voor media en dan vooral ook voor social media is een plus. We maken nooit alleen maar 1 video. Soms 201 clips in een project, soms 14, soms een uitzending van 23 minuten. 

Bekijk onze website of onze insta feed om te zien welke video’s we maken en wie weet produceer jij ze binnenkort. 

Ben jij:

  • een aanpakker die een creatief plan in een agenda weet om te toveren;.
  • goed in het houden van overzicht;
  • handig met begrotingen en het opstellen van een planning;
  • er aan toe om minimaal vier dagen in de week te komen werken
  • gewend om met (commerciële) opdrachtgevers om te gaan;
  • iemand met lef, durf je grenzen op te rekken en denk je in mogelijkheden;
  • verbonden met Rotterdam of woon je hier én ben je in het bezit van rijbewijs B;
  • actief op Social, weet je wat followers willen en kun je dit doorvertalen naar content.

Wat kun je verwachten?
We vragen nogal wat… Maar wij hebben je ook veel te bieden!
Een fijne plek waar het team ook voor jou knokt. Lunchen doen we het liefste samen en we houden we wel van een feestje. Op dit moment zien we elkaar zoveel mogelijk online, in onze dagelijkse hangout.

Het belangrijkste wat wij jou te bieden hebben; wij zorgen ervoor dat jij met ons meegroeit om een betere producer te worden en om zo het team beter te maken. Simpelweg door je goed te begeleiden en door je overal bij te betrekken. Creativiteit kent immers geen leeftijd. 

Ervaring is mooi, maar heb je je project management skills ergens anders opgedaan; stuur vooral dan ook een reactie. Soms is het lastig om jezelf op te hemelen, dus willen we graag een oud collega van je spreken die dat voor jou kan doen. Handig om een referentie mee te sturen.

Samen bepalen we een salaris waar jij en wij blij van worden. Deze functie is eerst voor drie maanden om te kijken of het klikt. Heb je een goed beeld gekregen van de functie, voldoe je aan het profiel en wil je met ons samenwerken? Stuur een mail voor 17 februari 2021 met portfolio, CV én motivatie naar info@videoagency.nl.Bekijk ook