Video om applicatie KIWA te introduceren

Hoe introduceer je een nieuwe applicatie door middel van video? Een applicatie die de gebruiker alleen maar voordelen biedt? Kiwa inspireert brancheorganisaties, bedrijven en eind-gebruikers met behulp van video om deze tool te gaan gebruiken.

Doelgroepen onderscheiden

Bij het maken van de video’s is er onderscheid gemaakt in vrachtwagenchauffeurs en de taxichauffeurs. Op advies van VideoAgency zijn er drie video’s gemaakt. In één volgen we een vrachtwagenchauffeur wordt. En in één volgen we een taxichauffeur. Daarnaast is er een trailer gemaakt waarin beiden zijn gecombineerd. Deze trailer is inzetbaar op diverse social media platforms.

Motion graphics

De voordelen van deze nieuwe applicatie zijn benadrukt door middel van een second video-layer. Dit is een extra laag met informatie die als het ware over de video heen ligt om het gebruikers gemak goed uit te leggen. Iets dat VideoAgency volledig inhouse aanbiedt. De datastromen van de applicatie zijn op deze manier zichtbaar gemaakt. De functie gezichtsherkenning is ook op deze manier uitgelegd. Hierboven zie je een kort fragment van de video waarin de applicatie duidelijk wordt.Bekijk ook