Video support voor Support Casper: hand in hand tegen alvleesklier kanker

Wie vaak in de Kuip werkt komt interessante mensen tegen. Niet alleen de voetballers, maar ook hun support team. Een van hen, de teamarts van Feyenoord, zet zich al jaren onvermoeid in voor de strijd tegen alvleesklierkanker. Wij strijden graag met hem mee.

Op 30 september werd hij Rotterdammer van het Jaar. Prof. dr. Casper van Eijck is chirurg bij het Erasmus ziekenhuis en boegbeeld van Stichting Support Casper, een organisatie die er alles aan doet om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek, om zo betere behandelmethodes tegen de ziekte te kunnen ontwikkelen. Casper’s werk bij Feyenoord is meer een hobby; Support Casper is zijn missie.

Op 13 december houdt Sinfonia Rotterdam een benefietconcert voor de stichting. Een deel van de video support voor deze avond nemen wij voor onze rekening.

AndFreyssen: “Het werk dat Casper en zijn team doen is geweldig. Hij is een Rotterdamse held. We kwamen hem tegen bij Feyenoord, en moesten iets doen om te helpen. Iedereen hier snapt waarom we juist bij Support Casper onze schouders eronder willen zetten.”

Onze bijdrage is bescheiden. VideoAgency levert hand-en-span-diensten. Zo verzorgden ons team het creatieve format en alle video’s voor en van het Support Casper Voetbal Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Die avond werd er, met hulp van professionals als Dirk Kuyt, Ronald Koeman, en Giovanni van Bronckhorst, bijna vijf ton voor de stichting opgehaald. Dit voetbalgala wordt een jaarlijks terugkerend event, en VideoAgency blijft meewerken. Ook vanwege de mooie samenwerking met Monique van der Reijden en haar team en de mensen van The Crazy Ones.

André: “Als video professionals hebben we misschien geen directe invloed op de strijd tegen kanker. Maar we kunnen er wel alles aan doen om de mensen te helpen die wel rake klappen kunnen uitleveren in deze strijd.”

 

 Bekijk ook