VideoAgency ❤ Maastunnel

De Oude Dame, a.k.a. De Maastunnel in Rotterdam, is sinds 2016 onder restauratie zoals het zo mooi heet. En ze is het natuurlijk meer dan waard. Dit verhaal deelt VideoAgency graag zoveel mogelijk. Zodat omwonenden en gebruikers weten waarom ze af en toe langer doen over hun reis door Rotterdam.

VideoAgency legt deze verbouwing wordt vast voor het collectief geheugen. Maandelijks produceren wij twee video’s, die voor online communicatie worden ingezet. Op deze manier wordt niet alleen het proces vastgelegd. Ook zijn de omgeving en gebruikers van de tunnel hiermee betrokken bij de werkzaamheden. De focus van de video’s ligt op de vakmannen en -vrouwen, die allemaal met trots en passie deze complexe renovatie realiseren.

Altijd actuele content

De thema’s komen tot stand in overleg met Gemeente Rotterdam, Tappan Communicatie en Rauw CC; allemaal partners in dit traject. VideoAgency schuift elke twee weken met het communicatieteam om tafel en brengt in kaart wat er gaat gebeuren. Omdat actualiteit belangrijk is, leveren we de items snel op. Vaak wordt er in één dag gedraaid en gemonteerd. In het communicatietraject wordt zo makkelijk ingespeeld op actuele onderwerpen.

Video campagnes en meer over Maastunnel

Naast items produceert VideoAgency beeldmateriaal dat voor (social media) campagnes, persmomenten én voor een expositie in de Kunsthal over deze bizar mooie tunnel (vinden wij :-)).