2,5 jaar in 23 min.
Docuserie over Maastunnel

Verbouwen, verwonderen en verbinden. Die Maastunnel is meer dan een gat in de grond onder de Maas door.

De Oude Dame, a.k.a. De Maastunnel, is 4 oktober weer open na twee en half jaar van renovatie.

VideoAgency vertelt dit verhaal zo graag en zoveel mogelijk.

Regisseur Salome heeft de verbouwing vastgelegd in een documentaire serie voor het collectief geheugen.

In de jaren voor de opening produceren wij maandelijks twee video’s, die voor online communicatie zijn ingezet. Naast het vastleggen van het proces zijn ook de omgeving en gebruikers van de tunnel betrokken bij de werkzaamheden. De focus van de video’s ligt op de vakmannen en -vrouwen, die allemaal met trots en passie deze complexe renovatie realiseren.

Altijd actuele content

De thema’s worden besproken samen met Gemeente Rotterdam,Tappan en Rauw CC; allemaal inhoudelijke partners in dit traject. VideoAgency schuift elke twee weken met het communicatieteam om tafel en brengt in kaart wat er gaat gebeuren. Omdat actualiteit belangrijk is, hebben we twee jaar lang de items snel opgeleverd. Vaak wordt er in één dag gedraaid en gemonteerd. In het communicatietraject wordt zo makkelijk ingespeeld op actuele onderwerpen.

Video campagnes en meer over Maastunnel

Naast items produceert VideoAgency beeldmateriaal dat voor een tv-serie, voor (social media) campagnes, voor persmomenten én voor een expositie in de Kunsthal over deze bizar mooie tunnel (vinden wij :-).Bekijk ook