Wanted: social media-redacteur

Jouw passie voor social media in combinatie met de content van VideoAgency? Durf je de creatieve uitdaging aan om ons zichtbaar te maken op Facebook, Instagram en LinkedIn? Kom ons dan helpen om voor de VideoAgency mooie en beeldende social content te maken.
Je kan morgen beginnen, als je echt bij ons past.

Wie zijn wij?
VideoAgency is een creatief video-productiebedrijf gevestigd boven bioscoop Kino in hartje Rotterdam. Wij werken met 25 video-professionals aan producties voor verschillende opdrachtgevers. Hoe mooi is het dat we social media portretten mogen maken voor Albert Heijn, videomarketing mogen doen voor Simon Lévelt en dat we het grootste indoor LED scherm van Europa mogen vullen met films voor het Havenbedrijf Rotterdam? Verder werken we voor Feyenoord, Kunsthal Rotterdam maar gaan we net zo lief met Katja Schuurman op pad om te laten zien dat elk kind recht heeft om te mogen sporten.

Bekijk VideoAgency in 1 minute!

Wat ga je doen?
We hebben last van typische Rotterdamse nuchterheid en daar mag wel eens verandering in komen: als social media-redacteur laat je je creativiteit los op onze eigen video’s. We maken de nodige producties die de moeite waard zijn, producties die inspireren.

En we willen case video’s maken waarin wij (voor de verandering) zelf centraal staan. Heb jij een mening over hoe wij het beste social media kunnen inzetten? Mooi. Bij de VideoAgency telt altijd het beste idee en willen we graag dat je daar over meedenkt.

Wie zoeken wij?
Handig als je de nodige skills hebt en met goede ideeën komt maar je moet deze dan wel om weten te zetten in korte en aansprekende verhalen. Want jij kan gewoon goed schrijven. Daarnaast weet je hoe je visueel aantrekkelijke posts moet maken en je hebt gevoel en humor om de juiste emoji’s hierbij te gebruiken 🙂

Jij beschikt ook over social-skills in real life; wij opereren echt als een team, voor je informatie ben je als social media redacteur afhankelijk van je collega’s. Daarnaast ga je ook af en toe mee op locatie en moet juist jij de sfeer binnen de VideoAgency goed kunnen vastleggen omdat er veel te zien en te doen is.

Wat bieden wij?
Voor deze functie van 16 tot 24 uur per week bieden wij het volgende:
– Relaxte werkomgeving in het centrum
– Gezellige collega’s
– In de coolste stad van Nederland (volgens ons én The Wall Street Journal)
– Dakterras
– Cineville pas
– Een salaris wat past bij hoe goed je bent

Interesse?
Laat ons dan weten wat je voor ons kan -en wil- doen. Stuur een mail met je cv naar manon@videoagency.nl of kom langs voor kennismaking. Wil je inhoudelijke info dan kan je bellen met Andre Freyssen: +31620365299.Bekijk ook