Formats en video voor stations in 010, 020 & 030

Locatieve media of noem het Digital Out Of Home. In ieder geval vinden wij het mooi Formats bedenken en video te produceren voor de grootste schermen van drie grootste Centraal Stations in Nederland; De sfeer in de havenstad Rotterdam, het centrum van Amsterdam en de levendigheid van de Domstad Utrecht.

Voor opdrachtgever Ngage is dit alles vastgelegd in meer dan 300 hoogwaardige videoportretten van deze drie steden. En dit zonder direct commercieel doel, waardoor de video’s juist de unieke identiteit van deze drie steden in beeld weten te vangen.

Regisseurs Jasper Wessels & Dirk Zekveld hebben met cameraman Pieter van den Berg ongelofelijk veel meters gemaakt om deze steden tot in alle bekende en onbekende hoeken vast te leggen. De strakke planning met vele locaties maakte de lange draaidagen tot een echte puzzeltocht.

Van elk seizoen werden meerdere items gemaakt die de unieke ziel van een stad te laten zien. Omdat de schermen op de stations geen geluid hebben was het de uitdaging om het beeld op zichzelf te laten spreken.Bekijk ook