[Gesloten] Future Creative Director (stage)

Ben jij bezig met een studie over video, animatie of audiovisueel? En zoek je een stageplek waar je na je studie kan gaan werken aan je glansrijke carrière als regisseur/animator/creative director?

animatie gemaakt door videoagency in opdracht van heerema

Wij zoeken: een stagiair(e) Animatie

Bij ons is het vrij normaal dat je tijdens je studie al bij ons aan de bak gaat. Een stage gebruiken wij om elkaar te leren kennen. Veel stagiaires blijven na hun stage bij ons hangen en daarom zoeken we iemand met de ambitie om creative director van VideoAgency te worden.

Maar eerst de stage. In hartje Rotterdam in een gebouw vol met studio’s en bioscoopzalen. Tijdens deze stage draai je 100% mee in het team. Alleen als stagiaire mag je fouten maken 😉

Een stage bij VideoAgency betekent keihard aan de slag gaan. Je komt hier om jezelf te ontwikkelen en daarom moet je veel uren maken. No Pain, No Gain. Dat betekent ook dat je meedenkt bij nieuwe producties en alle fases van een videoproductie meemaakt. Tussen het werk door is er tijd voor discussies over films en muziek bij het koffiezetapparaat. En als je echt wilt scoren, ga je nu alvast nadenken over rake grappen en GIFjes voor in de groepsapp.

Jij…

  • Bent nauwkeurig, probeert zelfstandig te werken en durft fouten te maken
  • Wilt leren stressbestendig te zijn om zo deadlines te halen
  • Werkt goed in teamverband en houdt van gezelligheid
  • Bent hands-on, zeer ondernemend en je staat met beide benen stevig op de grond
  • Bent flexibel (draaidagen duren vaak wat langer dan tot 18u.
  • Bent fulltime beschikbaar voor minstens een half jaar

Én je hebt ontzettend veel zin om te werken in een jong team voor opdrachtgevers als Albert Heijn, Gemeente Rotterdam, UWV, Rijkswaterstaat en Havenbedrijf Rotterdam.

PRE: Je scoort extra punten als je veel weet van video in combinatie met social media en als je over een rijbewijs beschikt.

Wat kun je verwachten?

Bij VideoAgency draai je volledig mee bij producties en maak je het proces van A tot Z mee. Je hebt dus de mogelijkheid om je met meerdere fases van een productie te bemoeien, maar als stagiair animatie zal je vooral te maken krijgen met de post-productie fase. Jij gaat 2D, en af en toe ook 3D, animaties maken. Dit kan variëren van karakter animaties tot infographics en van storyboarding tot compositing. Check onze animatie showreel om een idee te krijgen van wat we hier allemaal doen.

gedeelte animatie uit de showreel van videoagency gevestigd in rotterdam

 

Welke skills moet je al beheersen?

Jij kan goed overweg met After Effects, Photoshop, Illustrator en Premiere (basics). Kennis van Cinema4D is een pre. Daarnaast gaan we ervan uit dat je een goed gevoel hebt voor design en beweging en dat je deze eigenschappen weet toe te passen bij het maken van onze producties. Natuurlijk zal je hierbij begeleid worden door een senior uit ons team.

What’s in it for you?

Een fijne stageplek in een gezellig team, een studio boven een bioscoop (handig voor als je naar de film wilt), een stagevergoeding en de lekkerste lunch van Rotterdam. Dat laatste is niet helemaal waar. Broodjes maak je namelijk zelf. Maar je kan wel tosti recepten uitwisselen met je collega’s.

Heb je een goed beeld gekregen van de stage en kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel en mail je portfolio, CV én motivatie naar robin@videoagency.nl.Bekijk ook