WANTED: FUTURE CREATIVE DIRECTOR!*

Ben jij bezig met een studie over video, animatie of audiovisueel? En zoek je een stageplek waar je na je studie kan gaan werken aan je glansrijke carrière als regisseur/animator/editor/creative director?


WIJ ZOEKEN: 1 stagiair Audiovisueel & 1 stagiair Animatie

Bij ons is het vrij normaal dat je tijdens je studie al bij ons aan de bak gaat. Een stage is dan een goede manier om elkaar te leren kennen. Veel stagiaires blijven na de stage hangen, of worden zelfs een vast onderdeel van het team. Daarom zoeken we iemand met veel ambitie en wellicht de potentie van een creative director, zodat je nog heel wat jaartjes kan blijven hangen.

Maar voordat het zover is, loop je natuurlijk eerst stage, en wel in hartje Rotterdam in een gebouw vol met studio’s en bioscoopzalen. Tijdens deze stage draai je 100% mee in het team, want daar leer je het meeste van. We verwachten dat je als stagiair een essentieel onderdeel wordt van het team.

Een stage bij VideoAgency betekent keihard aan de slag gaan. Je komt hier om jezelf te ontwikkelen, en daarom moet je veel uren maken. No Pain No Gain. Dat betekent ook dat je meedenkt bij nieuwe producties en alle fases van een videoproductie meemaakt. Tussen het werk door is er tijd voor discussies over films en muziek bij het koffiezetapparaat, en als je echt wilt scoren ga je nu alvast nadenken over rake grappen en GIFjes voor in de groepsapp.

Jij…
– bent nauwkeurig, probeert zelfstandig te werken, durft fouten te maken
– wilt leren stressbestendig te zijn om zo deadlines te halen
– werkt goed in teamverband en houdt van gezelligheid
– bent hands-on, zeer ondernemend, en je staat met beide benen stevig op de grond
– bent flexibel (draaidagen duren vaak wat langer dan tot 18u. 🙂
– bent fulltime beschikbaar voor minstens een half jaar

Én je hebt ontzettend veel zin om te werken in een mega gezellig jong team voor opdrachtgevers als Albert Heijn, Gemeente Rotterdam, Feyenoord Business Club, Rijkswaterstaat, en Havenbedrijf Rotterdam.

PRE: Je scoort extra punten als je veel weet van video in combinatie met social media en als je over een rijbewijs beschikt.

Wat kun je verwachten

Als AV-stagiair:
Bij VideoAgency draai je volledig mee bij producties, en maak je het proces van A tot Z mee. Je hebt dus de mogelijkheid om je met meerdere fases van een productie te bemoeien, maar als stagiair AV zal je vooral te maken krijgen met de post-productie edit fase. Omdat onze opdrachtgevers heel gevarieerd zijn zal je als beginnend editor aan hele diverse producties werken. Denk aan reportages, commercials, en vette havenbeelden tot strakke video-opnames. Bekijk onze cases om een beeld te krijgen van wat we hier allemaal doen.

Als animatie-stagiair:
Bij VideoAgency draai je volledig mee bij producties, en maak je het proces van A tot Z mee. Je hebt dus de mogelijkheid om je met meerdere fases van een productie te bemoeien, maar als stagiair animatie zal je vooral te maken krijgen met de post-productie fase. Jij gaat 2D, en af en toe ook 3D, animaties maken. Dit kan variëren van karakter animaties tot infographics, en storyboarding tot compositing.

Welke skills moet je al beheersen?

Als AV-stagiair:
Je hebt prima Adobe Premiere CC skills en een gevoel voor monteren. Monteren is niet alleen shots achter elkaar zetten, het is ook een manier van verhalen vertellen. Dus naast het hebben van gevoel voor timing, verwachten we grote interesse in verhaalopbouw. Natuurlijk zal je hierbij begeleid worden door een senior uit ons team.

Als animatie-stagiair:
Jij kan goed overweg met After Effects, Photoshop, Illustrator, en Premiere (basics). Kennis van Cinema4D is een pre. Daarnaast gaan we ervan uit dat je een goed gevoel hebt voor design en beweging en dat je deze eigenschappen weet toe te passen bij het maken van onze producties. Uiteraard zal je begeleid worden door een senior uit ons team.

What’s in it for you?

Een fijne stageplek in een gezellig team, 260 euro stagevergoeding en de lekkerste lunch van Rotterdam. Dat laatste is niet helemaal waar, broodjes maak je namelijk zelf. Maar je kan wel tosti recepten uitwisselen met je collega’s.

Heb je een goed beeld gekregen van de stage en kun je niet wachten om te beginnen?
Solliciteer dan snel en mail je portfolio, CV én motivatie naar robin@videoagency.nl.