Wanted: Social Media GURU

Jouw passie voor social media combineren met onze video’s?
Durf je de creatieve uitdaging aan om ons zichtbaar te maken op Facebook,Instagram en Linkedin?
Kom ons dan helpen om voor de VideoAgency mooie en beeldende social content te maken.
Je kan morgen beginnen, als je echt bij ons past.

Wie zijn wij?
VideoAgency is een creatief video-productiebedrijf gevestigd op de Schiehavenkade. Wij werken met 15 video-professionals aan producties voor verschillende opdrachtgevers. Hoe mooi is het dat we social media portretten mogen maken voor Albert Heijn, videomarketing mogen doen voor Simon Lévelt en dat we het grootste indoor LED scherm van Europa mogen vullen met films voor het Havenbedrijf Rotterdam?

Wat ga je doen?
We hebben last van typische Rotterdamse nuchterheid en daar mag wel eens verandering in komen: als social media-medewerker laat je je creativiteit los op onze eigen video’s. We maken de nodige producties die de moeite waard zijn, producties die inspireren.
En we willen case video’s maken waarin wij (voor de verandering) zelf centraal staan. Heb jij een mening over hoe wij het beste social media kunnen inzetten? Mooi. Bij de VideoAgency telt altijd het beste idee en willen we graag dat je daar over meedenkt. 

Wie zoeken wij?
Je weet hoe je visueel aantrekkelijke posts moet maken en je hebt gevoel en humor om de juiste emoji’s hierbij te gebruiken 🙂
Jij beschikt ook over social-skills in real life; wij opereren echt als een team, voor je informatie ben je als social media-medewerker afhankelijk van je collega’s.
Daarnaast zijn Premiere / Photoshop skills handig. En niet te vergeten: je wil graag bij een leuk video bedrijf werken.

Wat bieden wij?
Voor deze  functie van 8 tot 16 uur per week bieden wij het volgende:
– Relaxte werkomgeving
– In de coolste stad van Nederland (volgens ons én The Wall Street Journal)
– Goed verzorgde lunch
– €10 per uur
& hele leuke collega’s natuurlijk! 

Ook kan je bij ons in de praktijk veel leren en meekijken met regisseurs, editors en met andere creatieven. Je kan mee op shoots maar als je nog meer wil leren over Adobe kan dat ook. 

Interesse?
Laat ons dan weten wat je voor ons kan -en wil- doen. Stuur een mail met je cv naar manon@videoagency.nl of kom langs voor kennismaking. Wil je inhoudelijke info dan kan je bellen met Andre Freyssen; 06-20365299. Bekijk ook