Het webinar over gedragsverandering. Kijk 10 juni ook mee!

Het webinar over de impact van video op gedrag: ‘Gedragsverandering ❤️video’: 10 juni is het zover: kijk vanaf 16:00 naar de livestream waarin duidelijk wordt waarom Burgemeester Aboutaleb relschoppers direct wil aanspreken met het medium video en hoor alles over de impact van de videoclip van Snelle om gevaarlijk app gedrag op de fiets tegen te gaan.

In dit webinar laten we je zien hoe je jouw doelgroep kunt beïnvloeden met video. We geven je tips hoe jij met video een belangrijke bijdrage levert aan gedragsverandering; Bob van Dam van de Behaviour Change Group en André Freyssen en Alfred Noomen van VideoAgency bundelen hun kennis en inzichten op het gebied van gedragsverandering. 

En hoe kijkt gedragspsycholoog Bob van Dam naar deze beïnvloeding? Ken je doelgroep, wat beweegt hen? Welk gedrag zou je anders willen zien? En hoe maak je een strategie die op gedragsverandering is gebaseerd? André Freyssen en Alfred Noomen zijn makers en denken in beeld. Met deze expertise en ervaring weten zij hoe strategie omgezet wordt in een beeldverhaal. Hiernaast leer je hoe je als communicatieprofessional in gesprek kan gaan met je doelgroep door open en eerlijk dilemma’s aan te kaarten.  En wanneer is een campagne succesvol? Heeft dit geleid tot gedragsverandering? 

Om deze vragen te beantwoorden schuift een special guest aan. De persoon die begin dit jaar samen met burgemeester Aboutaleb viraal ging met een indrukwekkende videoboodschap.  

Kijk mee naar het webinar!

Nieuws

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *