fbpx
Back to the top

Werkwijze

videoagency

De kernwaarden van Video Agency

Kernwaarden zijn de belangrijkste waarden binnen VideoAgency. Het zijn de eigenschappen die laten zien waar wij voor staan. Voor onszelf, maar ook voor onze opdrachtgevers. Want met onze kernwaarden geven we aan waarom én hoe wij als bedrijf ons werk doen. Zo weet je wat je kan verwachten. Lekker makkelijk toch?

SAMENWERKEN

Samenwerken is bijdragen aan een gezamenlijk resultaat door een optimale afstemming tussen onze kwaliteiten en het belangen van een opdrachtgever.Samenwerken is essentieel, want samen komen we verder. We leren elkaar persoonlijk kennen, elkaars drijfveren, maar ook het DNA van onze opdrachtgevers. En daar worden video’s beter van.

NIEUWSGIERIG & VERNIEUWEND

Nieuwsgierig en vernieuwend zijn betekent dat we graag nieuwe informatie opnemen, dit verwerken en effectief toepassen. De learnings die we elke dag opdoen met o.a. vakliteratuur en cursussen, delen we graag pro-actief met onze opdrachtgevers. Dat doen we door kennisartikelen te schrijven, maar ook door onze opdrachtgevers te betrekken bij onze interne videotrainingen.

FLEXIBEL

Flexibel zijn houdt in dat wij ons gemakkelijk aanpassen aan een veranderende omgeving. Denk aan werkwijzen, werktijden, taken, verantwoordelijkheden en ons verplaatsen in opdrachtgevers. Niet vasthouden aan routine, maar continu aanpassen en meebuigen. We don’t take no for an answer.

LOYALITEIT & VERTROUWEN

Wij passen op elkaar om zo het collectief beter te maken. We staan open voor feedback en geven elkaar en de opdrachtgever vertrouwen. Als we ja zeggen, dan is het ook ja. Afspraak is afspraak en dat is ook de reden dat veel opdrachtgevers bij ons terugkomen.

Onze werkwijze

1.STRATEGIE

onderzoek doelgroep
brainstorm
contentstrategie
trainingen

2.CONCEPT

storyboard, idee visualiseren
storytelling
videoscipt
presentatie campagne

3.PRODUCTIE

slimme video
video voor alle platforms
videocampagnes
live streamen

4.BEREIK

video analytics
videocontent analyse
adverteren
interactieve videodata

HOE KUNNEN WE JOU HELPEN?

Neem dan contact met ons op. Doen we koffie in Rotterdam of een videocall?

Copyright 2020 © VIDEO AGENCY. In samenwerking met LEVGOZERT Print & webdesign
\"logo-dark\"<\/a>\n\t\t\t<\/div>","language":"nl_NL","l10n":{"chooseImage":"Choose an image","useImage":"Use image","replyTitle":"Post a comment","editPost":"Edit Post","infiniteScrollMsg":"Loading.<\/span>.<\/span>.<\/span>","infiniteScrollEndMsg":"No more post to load","loadMoreMsg":"Load More","infiniteScrollDisabledMsg":"The infinitescroll is disabled in live preview mode","addToCart":"Add to cart","viewCart":"View cart","addedToCart":"Added to cart","playText":"Play","pauseText":"Pause"}}; /* ]]> */