Zoom In op MassiveMusic

Wat kan muziek voor een merk betekenen? Heel veel, als we de jongens van MassiveMusic mogen geloven. Ze delen hun visie tijdens een van onze Zoom In Zoom Out Inspiration Sessions.

Toevallig de nieuwe campagne van LeasePlan al gezien? Op de beat van Gary Numan’s Cars legt Richard Hammond in een action-packed filmpje uit waarom Leaseplan hét leasebedrijf van de toekomst is. De muziek werd uitgekozen door MassiveMusic, die een re-recording maakte van de track. Het was een lange zoektocht, want hoe vind je nou precies de juiste muziek voor zo’n episch en divers filmpje?

Vorige maand waren Samuel Taselaar en Marijn Roozemond van MassiveMusic bij ons op bezoek om uit te leggen hoe zo’n zoektocht in z’n werk gaat. MassiveMusic is een internationaal muziekbureau dat merken helpt hun muzikale identiteit te vinden.
Het bureau werd in 2000 opgericht in Amsterdam, en werkt inmiddels vanuit steden als Berlijn, New York, London, Los Angeles, en Tokyo voor merken als Nissan, Nike, Heineken en KLM.


ZiZO Inspiration Sessions is een open podium waar filmliefhebbers elkaar ontmoeten en van elkaar leren, met elke maand een masterclass van een visionair.
Benieuwd naar de volgende ZiZO Inspiration Session? Volg ons op Facebook.Bekijk ook