fbpx
Back to the top

Animatie

BEKIJK ONZE ANIMATIE-SHOWREEL

ANIMATIE

We bouwen machines voor Rijkswaterstaat, schepen voor Havenbedrijf Rotterdam, leggen moeilijke onderwerpen uit voor de farmaceutische industrie en helpen gemeente Rotterdam helder te communiceren met hun inwoners. Per jaar maken we honderden animaties voor vele organisaties in Nederland. Want waarom moeilijk doen als we het ook makkelijk kunnen uitleggen met een animatie?

STARTEN MET EEN ANALYSE

Elke animatie bij VideoAgency start met een analyse, want zonder goed plan geen verbinding met je doelgroep. Wie is jouw doelgroep? Waar begeeft jouw doelgroep zich en via welke kanalen gaan we deze doelgroep benaderen? Als we dit helder hebben starten we met een concept.  In dit concept bedenken we o.a. de boodschap en bepalen we de stijl van de animatie. Na het concept gaan we het geheel visualiseren en storyboarden. Hier komt het design en ontwerp tot leven. Na deze ontwerpfase gaat de animator aan de slag.

VOORDELEN VAN ANIMATIE

  • Animatie bied meerwaarde.
  • Het is flexibel. Zo is het op elk moment aan te passen. We zijn niet afhankelijk van gefilmde beelden.
  • Je kan je fantasie kwijt. Binnen animatie is alles mogelijk, dus fantaseren is toegestaan!
  • Het onderwerp wordt toegankelijk. Het is dé manier om vaak moeilijke onderwerpen duidelijk te maken voor de doelgroep, Met beeld dat makkelijk te begrijpen is.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met een 2D of 3D animatie? Ons animatieteam staat voor je klaar!

KUNNEN WE JOU HELPEN MET EEN ANIMATIE?

Doen we koffie in Rotterdam of een videocall? Bel 010-3020070 of mail naar info@videoagency.nl 

Copyright 2020 © VIDEO AGENCY. In samenwerking met LEVGOZERT Print & webdesign
\"logo-dark\"<\/a>\n\t\t\t<\/div>","language":"nl_NL","l10n":{"chooseImage":"Choose an image","useImage":"Use image","replyTitle":"Post a comment","editPost":"Edit Post","infiniteScrollMsg":"Loading.<\/span>.<\/span>.<\/span>","infiniteScrollEndMsg":"No more post to load","loadMoreMsg":"Load More","infiniteScrollDisabledMsg":"The infinitescroll is disabled in live preview mode","addToCart":"Add to cart","viewCart":"View cart","addedToCart":"Added to cart","playText":"Play","pauseText":"Pause"}}; /* ]]> */