Een animatie laten maken?

Wil jij een boodschap duidelijk overbrengen aan je doelgroep? Wil je een complex proces eenvoudig uitleggen of situaties in beeld brengen die zich lastig laten filmen? Door een animatie video te maken kun je jouw doelgroep op unieke wijze informeren, inspireren of overtuigen om tot actie over te gaan. Moeilijk makkelijk maken. Dat is wat VideoAgency doet!

Wil jij ook een animatie? Klik hier voor onze animatie showreel
en vraag een vrijblijvende offerte op!

 

Een animatie laten maken, hoe werkt dat?

CREATIEVE SESSIE

Welke boodschap gaan we overbrengen? Welke stijl gebruiken we daarbij? Implementeren we een bestaande stijl of creëren we een nieuwe stijl? Maken we meerdere versies voor verschillende platforms? Alles is mogelijk! Samen gaan we brainstormen.

PRODUCTIE

Nu kunnen wij echt aan de slag! Onze animatoren gaan aan de slag met jouw animatie. Efficiënt en snel. Binnen twee weken ontvang je de eerste versie. Nog niet helemaal naar wens? Samen bepalen we de aanpassingen en maken we de video nóg beter! Wij willen graag met je samenwerken.

INTAKE

Tijdens een intake gesprek maken we kennis met jou en je bedrijf. We stellen een briefing op. Wat is het doel van de video? Wie is de doelgroep en wat wordt de tone of voice? Wat is het budget en wat is er mogelijk binnen dat budget? Zijn we er uit? dan plannen we de creatieve sessie!

CONCEPT VOORSTEL

Met behulp van een moodboard presenteren we het concept voorstel. We beschrijven de sfeer, de stijl en het script. Wil je nog iets bijschaven? Geen probleem, graag zelfs! 

CAMPAGNE

Wil je een volledig campagne draaien? Wij helpen we je graag. Wij kunnen je ondersteunen bij het uitrollen van de animatie op de verschillende kanalen. Samen creëren we bereik! Ook testen we meerdere versies op diverse kanalen en bepalen we de best presterende versie. Aan de hand van campagne inzichten kunnen we het geheel nog verder optimaliseren. En dan: Job done! Champagne!

Jouw animatie laten maken door VideoAgency uit Rotterdam?

Jaarlijks maken wij tientallen animatievideo’s. Benieuwd hoe dit eruitziet? Bekijk hieronder onze animatie showreel. Veel bedrijven in het publieke domein en grote MKB bedrijven kiezen er voor om een animatie te laten maken door ons.  Zo kiest het UWV ervoor om met onze 2D animaties uit te leggen aan online bezoekers hoe een uitkering aangevraagd kan worden. RTV Rijnmond gebruikt geanimeerde explainers om kijker/ bezoekers achtergrond info te geven bij actuele onderwerpen.

Ook heeft het Havenbedrijf Rotterdam door ons een 3D animatie van schepen in de haven laten maken. Zoals je ziet, de wereld van animatie heeft voor ons geen geheimen. Al onze resultaten hebben één ding gemeen; een duidelijke boodschap die eenvoudig overgebracht wordt aan een doelgroep! Wil jij ook een animatie laten maken? Vraag een gratis offerte op!

Animatie laten maken

Wat kost een animatie?

STANDAARD

€4300

Standaard animatiestijl

Rechtenvrije muziek

Maximaal 3 minuten

VOORBEELD

OP MAAT

 Verschilt per project

Op maat gemaakte animatiestijl

Speciaal gecomponeerde muziek

Lengte verschilt per project

VOORBEELD

Animatie laten maken