fbpx
Back to the top

Videomarketing

videomarketing

Hoe bereiken we jouw doelgroep?

Video’s maken vinden wij het mooiste wat er is. Daarom doet het een beetje pijn als niemand naar een video kijkt. Gelukkig hebben we bij VideoAgency een paar knappe koppen die weten hoe je een video moet maken én hoe je de doelgroep bereikt. Dat doen we met “strategie” en “bereik”. Twee handen op 1 buik. Want, schiet je liever met hagel of kom je écht tussen de oren van jouw doelgroep? 

Voordat we video’s gaan maken, starten we bij VA met een onderzoek en kruipen we in de huid van jouw doelgroep. Wie is de doelgroep? Hoe gaan we deze bereiken? We bedenken thema’s en verweven de thema’s met jouw kernwaarden. We bouwen aan een stevig fundament en daarop gaan we ijzersterke videocontent stutten. Verhalen waar jouw klanten op aangaan, de ogen openen en die impact creëren.

Vervolgens zorgen we voor ritme, structuur en continuïteit in de content. Dat doen we door de juiste kanalen in te zetten voor jouw video’s. Zo ontstaat er mix van sterke videocontent op het juiste kanaal en waar jouw doelgroep op afkomt. En liever niet andersom, want alleen maar zenden en met hagel schieten is zonde ja toch.

Het team van bereik monitort met het unieke visuele dashboard de prestaties van jouw video. Aan de hand van data meten we of de video de doelgroep bereikt. Hoeveel viewers heeft de video en hoe is de conversie van de video? Hoe presteert de video organisch of moeten we bijsturen en misschien adverteren? Het resultaat van onze werkwijze? Effectieve communicatie en minder waste in jouw budget

HOE KUNNEN WE JOU HELPEN?

Neem dan contact met ons op. Doen we koffie in Rotterdam of een videocall?

Copyright 2020 © VIDEO AGENCY. In samenwerking met LEVGOZERT Print & webdesign
\"logo-dark\"<\/a>\n\t\t\t<\/div>","language":"nl_NL","l10n":{"chooseImage":"Choose an image","useImage":"Use image","replyTitle":"Post a comment","editPost":"Edit Post","infiniteScrollMsg":"Loading.<\/span>.<\/span>.<\/span>","infiniteScrollEndMsg":"No more post to load","loadMoreMsg":"Load More","infiniteScrollDisabledMsg":"The infinitescroll is disabled in live preview mode","addToCart":"Add to cart","viewCart":"View cart","addedToCart":"Added to cart","playText":"Play","pauseText":"Pause"}}; /* ]]> */