Videomarketing inzetten en je doelgroep écht  bereiken?

Jouw diensten of producten succesvol online onder de aandacht brengen; dat is wat jij wilt. Maar hoe komt jouw boodschap nou écht aan bij de ontvanger en creëer je de conversies waar het allemaal om draait? Je raadt het al; videomarketing.

Wat is videomarketing nou eigenlijk? Videomarketing is het tonen van een video van een organisatie, product of een dienst aan een potentiële klant. Je doel: het vergroten van de betrokkenheid en de potentiële klant overtuigen om tot conversie over te gaan. Wij zijn er dol op!

Videomarketing

Waarom moet ik videomarketing inzetten?

Met video marketing gebruik je de kracht van bewegende beelden om beleving te creëren. Zo komt jouw boodschap nóg beter over. Met video creëer je verbinding en dat is precies wat wij graag doen bij VideoAgency. Wij zijn een videomarketing agency uit Rotterdam en we zijn, al zeggen we het zelf, toppertjes in videoproductie. Wij maken de mooiste promotiefilms om het verhaal van onze klanten onder de aandacht te brengen en dat doen we vol passie. Onze videoproductie zorgt voor bereik en conversie! Zo hebben we al veel organisaties in Rotterdam blij gemaakt met videomarketing.

SEE FASE

Bereik jouw grootst mogelijke doelgroep met affiniteit voor jouw product of dienst  voor naamsbekendheid en bewustwording.

THINK FASE

Bereik jouw geïnteresseerde doelgroep die zich op dit moment aan het orienteren zijn in jouw of soortgelijke producten of diensten.

DO FASE

Bereik jouw doelgroep die in actie willen komen of met een koopintentie voor jouw product of dienst. Dit is het laaghangend fruit wat je moet pakken.

CARE FASE

Bereik klanten voor loyaliteit, churn reductie of up-sell/ cross-sell doelstellingen.Onthoud dat video echt helpt om onder je bestaande klanten op te vallen.

‘VideoAgency onderscheidt zich door ook op project management enorm goed te scoren.’

Jim Abbring

Finally an Agency

Videomarketing en cijfers

Video is hot. Uit onderzoek van Frankwatching blijkt dat 9 van de 10 mensen graag een video van een organisatie wil zien voordat besloten wordt om een offerte op te vragen. Video converteert dus. Bovendien kun je met tekst schrijven dat je een geweldige organisatie bent of een perfect product verkoopt, met video kun je het bewijzen door je organisatie in beeld te brengen. Bewijslast dus!

Meer dan 70% van het zoekgedrag vindt plaats op de mobiele telefoon. Schermtijden nemen toe terwijl concentratiebogen afnemen. Teksten worden vluchtig gescand. Er wordt hard naar beneden gescrold in de feed, op zoek naar content die de aandacht trekt en houdt. De keuze om wel of niet te blijven hangen bij jouw content wordt in minder dan een halve seconde gemaakt. Storytelling in de vorm van goede videoproductie of een promotievideo grijpt die aandacht bij jouw doelgroep. Dat is de kracht van een video productie!

– 86% van de bedrijven krijgt meer traffic naar de website door video marketing
– 78% van de bedrijven geeft aan ook daadwerkelijk meer te verkopen dankzij video
– Pas 15% van ondernemingen heeft een goede promotievideo of zet video marketing structureel in om merkwaarde te creëren. Je kunt je met jouw bedrijf onderscheiden door bij de eersten te horen!

RAPPORTAGE & OPTIMALISATIE

Onze rapportages zijn gemaakt  voor actie gerichte inzichten.We gebruiken real-time inzichten om de campagne maar ook de creatie op basis van relevante inzichten te optimaliseren.

CAMPAGNE MANAGEMENT

Onze mensen zijn video marketeers pur sang. We houden van video en willen jouw doelgroep de beste ervaring geven. Wij zorgen dat we keihard sturen op KPI’s gebaseerd op jouw doelstellingen. Jouw video kijkers zijn de klanten van morgen!.

BEREIK JOUW RELEVANTE DOELGROEP

Onze campagnes zijn gebaseerd op effectief bereik. Of dit nu op jouw website is, het intranet, LinkedIn, Facebook, YouTube of TikTok, we zoeken eerst uit waar we jouw doelgroep het beste in het hart kunnen raken. Als we schieten, schieten we meteen raak.

ADVERTENTIE GERICHTE CONTENT

Omdat onze creatieve mensen en video marketeers  al in het begin van het proces bij elkaar zitten, is de video content volledig geoptimaliseerd per kanaal. Dat wil zeggen dat we alle (advertentie) platform specificaties en creatieve guidelines meenemen in het creatie proces. Jouw video speelt niet alleen af maar vlamt alle andere videos weg!

Kanalen voor onze video’s

Een video voor op Instagram, Facebook of Tiktok? Dat is bij ons geen probleem! Wij maken video’s geschikt voor elk platform. We volgen mensen, filmen hun verhaal, animeren nieuwe werelden. Wij zorgen er met videomarketing dat jouw boodschap op de juiste manier overgebracht wordt. Gratis offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Wij houden rekening met formaten

Vierkant, verticaal of horizontaal? Wij bij VideoAgency maken video’s en bedenken formats voor elke maat, vorm en platform. Zo komt jouw videoproductie in Rotterdam maximaal tot zijn recht.

 

Videomarketing via VideoAgency uit Rotterdam!

Wil jij starten met videomarketing of alleen uitleg over hoe een promotievideo de merkwaarde van jouw organisatie vergroot? Neem dan contact met ons op. Wij zijn stuk voor stuk vakidioten die alle trends op het gebied van videoproductie EN videomarketing bijhouden. We komen uit Rotterdam en hebben alles in huis om jou te kunnen helpen. Op die manier hebben we al veel organisaties in Rotterdam blij kunnen maken met onze video marketing.

Daag jij ons uit?