Hoe bereiken we jouw doelgroep?

Video’s maken vinden wij het mooiste wat er is. Daarom doet het een beetje pijn als niemand naar een video kijkt. Gelukkig hebben we bij VideoAgency een paar knappe koppen die weten hoe je een video moet maken én hoe je de doelgroep bereikt. Dat doen we met “strategie” en “bereik”. Twee handen op 1 buik. Want, schiet je liever met hagel of kom je écht tussen de oren van jouw doelgroep? 

Jouw doelgroep kijkt al lang naar online videos. Laat ons de aandacht trekken naar jouw videos..

Voor welk doel maken we jouw video marketing strategie?

Voordat we video’s gaan maken, starten we bij VA met een onderzoek en kruipen we in de huid van jouw doelgroep. Wie is de doelgroep? Hoe gaan we deze bereiken? We bedenken thema’s en verweven de thema’s met jouw kernwaarden. We bouwen aan een stevig fundament en daarop gaan we ijzersterke videocontent stutten. Verhalen waar jouw klanten op aangaan, de ogen openen en die impact creëren.

SEE FASE

Bereik jouw grootst mogelijke doelgroep met affiniteit voor jouw product of dienst  voor naamsbekendheid en bewustwording.

THINK FASE

Bereik jouw geïnteresseerde doelgroep die zich op dit moment aan het orienteren zijn in jouw of soortgelijke producten of diensten.

DO FASE

Bereik jouw doelgroep die in actie willen komen of met een koopintentie voor jouw product of dienst. Dit is het laaghangend fruit wat je moet pakken.

CARE FASE

Bereik klanten voor loyaliteit, churn reductie of up-sell/ cross-sell doelstellingen.Onthoud dat video echt helpt om onder je bestaande klanten op te vallen.

Hoe behalen we met video marketing jouw succes?

Heb je nog geen ervaring met de kracht van video marketing en het See, Think, Do, Care model? Laat  het ons dan een keer uitleggen. Onze gecertificeerde video marketeers begeleiden jou van concept, strategie tot campagne uitvoering. Dit doen we met succes omdat we het eind doel vooraf al in zicht hebben en onze creatieven, producers en video marketeers precies weten wat er online creatief en strategisch mogelijk is. Hierdoor is jou video content  niet alleen perfect geschikt voor het kanaal waar jouw doelgroep zich bevindt, maar trekt jouw video content ook nog eens alle aandacht en behaal je resultaat.

RAPPORTAGE & OPTIMALISATIE

Onze rapportages zijn gemaakt  voor actie gerichte inzichten.We gebruiken real-time inzichten om de campagne maar ook de creatie op basis van relevante inzichten te optimaliseren.

CAMPAGNE MANAGEMENT

Onze mensen zijn video marketeers pur sang. We houden van video en willen jouw doelgroep de beste ervaring geven. Wij zorgen dat we keihard sturen op KPI’s gebaseerd op jouw doelstellingen. Jouw video kijkers zijn de klanten van morgen!.

BEREIK JOUW RELEVANTE DOELGROEP

Onze campagnes zijn gebaseerd op effectief bereik. Of dit nu op jouw website is, het intranet, LinkedIn, Facebook, YouTube of TikTok, we zoeken eerst uit waar we jouw doelgroep het beste in het hart kunnen raken. Als we schieten, schieten we meteen raak.

ADVERTENTIE GERICHTE CONTENT

Omdat onze creatieve mensen en video marketeers  al in het begin van het proces bij elkaar zitten, is de video content volledig geoptimaliseerd per kanaal. Dat wil zeggen dat we alle (advertentie) platform specificaties en creatieve guidelines meenemen in het creatie proces. Jouw video speelt niet alleen af maar vlamt alle andere videos weg!

Kanalen voor onze video’s

Een video voor op Instagram, Facebook of Tiktok? Dat is bij ons geen probleem! Wij maken video’s geschikt voor elk platform. We volgen mensen, filmen hun verhaal, animeren nieuwe werelden. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier overgebracht wordt. 

          

.        

Formaten waar wij

rekening mee houden

Vierkant, verticaal of horizontaal? Wij bij VideoAgency maken video’s en bedenken formats voor elke maat, vorm en platform. 

Kunnen we jou helpen met een passende video marketing campagne?

Daag ons uit!