fbpx
Back to the top

INTERACTIEVE VIDEO

BEKIJK ONZE ANIMATIE-SHOWREEL

INTERACTIEVE VIDEO

Meer betrokkenheid en conversie. Dat is het grote voordeel van interactieve video. Hoe dat komt? Omdat je stopt met het eenzijdig zenden. Interactieve video creëert betrokkenheid, zorgt voor een hoge conversie en een interactieve video wordt vaker uitgekeken. Tot wel 52x meer dan een lineaire video. 

HOE VIDEOAGENCY ALBERT HEIJN HELPT MET HET VINDEN VAN TALENT

Met een tweede laag over de video creëren we interactie, op welk device dan ook, ook op mobile. Oké, je kan jouw interactieve video nog niet op youtube plaatsen, want op youtube zijn er beperkte opties om interactie toe te voegen aan jouw video. Maar er zijn al vele platforms die je kan gebruiken en waarmee je jouw interactieve video kan embedden op een website.

48% meer sollicitaties

VideoAgency produceert nu al zo’n zeven jaar voor Albert Heijn. In het begin van de samenwerking kwamen de corporate video’s uit onze koker. Maar we selecteerden ook de eerste vloggers voor de succesvolle campagne “Werken bij Albert Heijn”. Opnieuw gingen we rond de tafel en mochten een voorstel doen voor een interactieve videocampagne. Samen met online video platform BlueBillyWig. Want samen weet je meer.

Het doel was om meer en talentvolle jonge parttime winkelmedewerkers te werven. De resultaten hiervan zijn spectaculair. Zo wordt de video bijvoorbeeld 68% vaker gestart door bezoekers van de wervingspagina. Daarnaast is de interactieve video 42% langer uitgekeken dan haar lineaire voorganger. Er werd 48% vaker overgegaan tot solliciteren, en bovendien waren de sollicitaties ook nog eens van hogere kwaliteit. Van de ontvangen sollicitaties is 9,1% meer aangenomen. Dat is 21% hoger dan voor de interactieve video. Een goed voorbeeld dus dat innoveren loont.

WAARDEVOLLE DATA VERZAMELEN

Wist je dat je met een interactief platform en een videoplayer ook nog eens waardevolle data verzameld? De data uit interactieve video’s toont je precies wat kijkers nou echt interessant vinden. Zo zie je op de seconde nauwkeurig wanneer kijkers om meer informatie vragen, waar ze verdieping zoeken en wanneer ze overgaan tot de daadwerkelijke aankoop. Je ontdekt hoe de kijker door de video navigeert, welke onderdelen het beste presteren en welke onderdelen toe zijn aan verbetering. Met deze informatie, die het platform jou geeft, heb je dus optimaal inzicht in het kijkgedrag van jouw doelgroep en kan je bijsturen en optimaliseren.

KUNNEN WE JOU HELPEN MET EEN INTERACTIEVE VIDEO?

Doen we koffie in Rotterdam of een videocall? Bel 010-3020070 of mail naar info@videoagency.nl 

Copyright 2020 © VIDEO AGENCY. In samenwerking met LEVGOZERT Print & webdesign
\"logo-dark\"<\/a>\n\t\t\t<\/div>","language":"nl_NL","l10n":{"chooseImage":"Choose an image","useImage":"Use image","replyTitle":"Post a comment","editPost":"Edit Post","infiniteScrollMsg":"Loading.<\/span>.<\/span>.<\/span>","infiniteScrollEndMsg":"No more post to load","loadMoreMsg":"Load More","infiniteScrollDisabledMsg":"The infinitescroll is disabled in live preview mode","addToCart":"Add to cart","viewCart":"View cart","addedToCart":"Added to cart","playText":"Play","pauseText":"Pause"}}; /* ]]> */