Kennis maken met video

Stel… je bent enthousiast over video, maar je weet niet waar je moet beginnen. Wat is er al gemaakt binnen jouw organisatie? Is dat tenenkrommend of staat het als een huis? In deze training vertellen we je alles over de toepasbaarheid van video, trends in de markt, de impact die je creëert met video en natuurlijk de verschillende mogelijkheden en kansen binnen jouw organisatie.

Lengte: 2 uur
Trainers: André Freyssen/Alfred Noomen

 

Videostrategie in 1 dag

Hoe val je nu nog op tussen die bergen video’s en hoe kom je écht tussen de oren van jouw doelgroep? In deze training van een dag doorlopen we samen een uniek videomodel, het VideoKwadrant. Zo weet je wie jouw doelgroep is, via welke kanalen je deze doelgroep gaat bereiken en met welke strategie. Na afloop van deze training heb je een blauwdruk en een aanvalsplan om te starten met videocontent.

Lengte: 1 dag
Trainers: André Freyssen/ Alfred Noomen

 

Storytelling & formats

Creatie is een essentieel onderdeel van jouw videocontent. En dat is ook het mooie van ons vak, want binnen creatie kan je vele kanten op. Zo is storytelling een belangrijk onderdeel van creatie.  Hoe neem je jouw doelgroep mee in een sterk verhaal, hoe inspireer je en zorg je ervoor dat je ogen opent?  Maar ook staan we stil hoe we videoformats kunnen genereren, die aansluiten bij jouw videocontentstrategie.

Lengte: 0.5 dag
Trainers: André Freyssen/Alfred Noomen

 

Vlogtraining

In deze training maken we je bekend met het geheim van een sterke vlog. We vertellen je wat over de achtergrond en waarom nu ook steeds meer organisaties starten met het vloggen. We staan stil bij de voorbereiding voor een vlog, de boodschap die je wil overdragen en we geven je natuurlijk veel technische tips over het gebruik van licht en geluid.

Lengte: 2 uur
Trainer: Alfred Noomen.

 

Analytics, meten en bijsturen

In deze training van een halve dag houden we de prestaties van gemaakte video’s tegen het licht. Wat is de call to action van de video en hoe is de conversie? Hoe scoort de video organisch, maar ook wat kan er beter? Samen met ons analytische team verzamelen we data en hebben we inzicht in het gedrag van jouw doelgroep. Aan het eind van deze training weet jij hoe je van een videocampagne een daverend succes kan maken.

Lengte: 0.5 dag
Trainer: ntb

Youtube marketing

De YouTube training laat jou in 2 uur zien wat de kracht is van Youtube en hoe jouw organisatie YouTube kan inzetten. Hoe ga je als organisatie om met YouTube? Hoe deel je het platform in? Hoe laat je jouw thema’s terugkomen op het platform? Hoe zorg je ervoor dat de doelgroep naar jouw Youtube pagina komt en hoe zorg je daarbij voor een uniforme professionele huisstijl? Na deze training heb je antwoord op al deze vragen en kan je aan de slag met het professionaliseren van jouw YouTube pagina.

Lengte: 2 uur
Trainer: Britt van Smeerdijk