Videocampagnes

Met onze seriematige videocampagnes zorgen wij voor resultaat. We bedenken formats vanuit beschikbare data
en zogenoemde insights. En video’s worden afgestemd op de doelgroep zoals we bij Rijkswaterstaat of  MBO Raad hebben gedaan. Video’s die niet vervliegen, maar landen. Video’s met een overtuigende boodschap die bouwen aan jouw merk en bijdragen aan resultaat voor de lange termijn.

Vergroot je bereik

 Video als als marketingcampagne, maar dan alleen dus met….video.
Je vertelt je verhaal online, met als doel meer leads, meer verkoop, een grotere naamsbekendheid of een beter imago. En dat bij een relevant publiek.

Stel je zelf de volgende vragen als het gaat om bereik; 

– Waar haalt jouw doelgroep haar informatie vandaan? 
– Welke verwante webpagina’s hebben de meeste conversie? 
– Is jouw video geschikt voor verschillende platforms en dragers? 
Denk aan Insta, Linkedin en TikTok maar zeker ook aan email of zelfs 
aan gepersonaliseerde video’s. 

Testen testen en nog meer testen! Dit levert de beste resultaten op als je video content blijft optimaliseren. 

Onze expertise

Om de doelgroep daadwerkelijk te bereiken kan je naast organisch bereik kiezen om gericht te adverteren. Het geeft een boost aan het bereik en je bent in staat om het resultaat effect te meten. Denk hierbij aan instream advertenties van 15 seconden. Bumper advertenties van 6 seconden of geografische targeting.Onze video marketeers zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met Google Ads, Facebook Ads en LinkedIn Ads en uiteraard TikTok.
Wij kijken met een performance bril naar jouw campagne en beheren die om maximaal resultaat te behalen

Gespecialiseerd in alle video platformen

Een video campagne voor Instagram, YouTube, LinkedIn,Facebook of TikTok? Wij weten hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken op deze kanalen en hoe jouw  video’s het beste resultaat behalen. VideoAgency denkt niet alleen na over hoe jouw video het beste tot zijn recht komt op deze kanalen maar ook onerzoeken wij welke biedstrategie, advertentie type  en audiences het beste gebruikt kunnen worden omdat wij continu A/B testen. Yes we are data driven creatives! 

RAPPORTAGE & OPTIMALISATIE

Onze rapportages zijn gemaakt  voor actie gerichte inzichten.We gebruiken real-time inzichten om de campagne maar ook de creatie op basis van relevante inzichten te optimaliseren.

CAMPAGNE MANAGEMENT

Onze mensen zijn video marketeers pur sang. We houden van video en willen jouw doelgroep de beste ervaring geven. Wij zorgen dat we keihard sturen op KPI’s gebaseerd op jouw doelstellingen. Jou video kijkers zijn de klanten van morgen!.

Zo werken wij

BEREIK JOUW RELEVANTE DOELGROEP

Onze campagnes zijn gebaseerd op effectief bereik. Of dit nu op jouw website is, het intranet, LinkedIn, Facebook, YouTube of TikTok, we zoeken eerst uit waar we jouw doelgroep het beste in het hart kunnen raken. Als we schieten, schieten we meteen raak.

ADVERTENTIE GERICHTE CONTENT

Omdat onze creatieve mensen en video marketeers  al in het begin van het proces bij elkaar zitten is de video content volledig geoptimaliseerd per kanaal. Dat wil zeggen dat we alle (advertentie) platform specificaties en creatieve guidelines meenemen in het creatie proces. Jouw video speelt niet alleen af maar vlamt alle andere videos weg!

Videocampagne

Gemeente Rotterdam:

Rotterdam. Sterker Door.

Animatie serie – format over dilemma’s

Rijkswaterstaat:

Wikken en Wegen