Videocampagnes voor social media marketing

Wil jij de mooiste video’s laten produceren voor op social media? Of wil jij in één keer een serie aan video’s laten produceren die je verspreid over een langere periode in kunt zetten op je socials? Zoek niet verder en druk op onderstaande knop, dan nemen wij vandaag nog contact met je op!

Vergroot je bereik met social media marketing

Wij bedenken concepten die onderdeel zijn van de social media marketing voor jouw organisatie. De video’s zijn onderdeel van het concept en worden aangepast per kanaal. Staand, liggend, vierkant; we houden hier met draaien al rekening mee. Daarnaast produceren we video’s met een overtuigende boodschap, bouwen we aan jouw merk en overtuigen we jouw doelgroep. Zo vergroten we jouw bereik met behulp van social media marketing.

Met onze videocampagnes zorgen we voor impact. Wij zijn VideoAgency uit Rotterdam en we gaan jou blij maken met ons werk!

Videocampagnes social media marketing
social media marketing

Onze expertise!

Wil jij je doelgroep bereiken met een video campagne op Instagram, YouTube, LinkedIn, Facebook, Tiktok of combinatie? Wij weten als ervaren agency hoe we resultaat boeken door jouw doelgroep te bereiken met video. Wij zijn goed in wat de doen en we doen het met passie! Zo hebben we met onze social media marketing al veel bedrijven blij mogen maken in Rotterdam. Neem je contact met ons op voor een gratis offerte?

Vergroot je bereik met social media marketing

We helpen je met het maken van de beste video’s, afgestemd op de verschillende socials. Ook kunnen we ondersteunen bij het opzetten en integreren van de campagne zelf. Wij hebben ervaring met Ads, weten hoe we sterke advertenties opbouwen en bepalen voor jou de beste biedstrategie. Meer weten over onze social media agency? Neem vooral even contact met ons op!

“Ik kan heel fijn met jullie samenwerken. Jullie denken oprecht mee, spreken dezelfde taal, schakelen snel en zijn vernieuwend.  De films zien er natuurlijk ook mooi uit.”

Mieke van den Heuvel

Port of Rotterdam

Rapportage

We analyseren je campagne op basis van data en sturen periodiek een rapportage toe.

Advertentie gerichte content

Wij produceren video content die volledig is afgestemd op de verschillende socials. Zo komt jouw video het beste tot haar recht.

Werkwijze social media marketing agency

Wij bereiken jouw doelgroep!

We zijn een social media agency en weten welke (combinatie van) socials het meeste bereik opleveren.

Campagne management

We bepalen doelen en KPIs. Waar nodig passen we de campagne aan. Zo halen we het maximale uit jouw campagne.

Videocampagne

Gemeente Rotterdam:

Rotterdam. Sterker Door.

Animatie serie – format over dilemma’s

Rijkswaterstaat:

Wikken en Wegen