Bij VideoAgency

zijn we met een heleboel en doen we een heleboel. Van creatie tot productie. Van formats en designen
tot aan zorgen voor bereik en conversie. Maar er is 1 ding dat ons allemaal verbindt.
WE ❤️ VIDEO.

Samen maken we video’s

Samen video’s maken is leuker en ze worden er een stuk beter door. Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste samenwerking. Met onze opdrachtgevers en met makers. Makers met verschillende achtergronden en inzichten. Met een open samenwerking ontstaan de beste ideeën en video’s waar iedereen écht trots op is.

André Freyssen is de oprichter van VideoAgency.
Opgeleid in journalistiek, ervaren in marketing en communicatie.
Na zijn studie werkt hij bij RTL4- Nieuws, bij Endemol en MTV en produceert/ regisseert meer dan 40 videoclips, zo’n 30 docu’s, de nodige commercials en
is nu de videostrateeg van VideoAgency. 

André wil het verschil maken met video gericht op emotie en bereik.
En strijdt elke dag tegen digtale diarree. 

De kernwaarden van VideoAgency

De kernwaarden van VideoAgency? Deze zijn bedacht en vormgegeven door het team zelf. Het laat zien waar wij voor staan. Voor onszelf, maar ook voor onze opdrachtgevers. Met onze kernwaarden geven we aan waarom én hoe wij als bedrijf ons werk doen. Zo weet je wat je kan verwachten. Lekker makkelijk toch?

 

Samenwerken

Synergie. Of bijdragen aan een gezamenlijk resultaat door optimale afstemming tussen onze kwaliteiten en het belangen van een opdrachtgever.
Samen komen we in ieder geval verder. We leren elkaar persoonlijk kennen, elkaars drijfveren, maar ook het DNA van onze opdrachtgevers. En daar worden video’s beter van.

Nieuwsgierig en vernieuwend

Nieuwsgierig en vernieuwend zijn betekent dat we graag nieuwe informatie opnemen, dit verwerken en effectief toepassen. De learnings die we elke dag opdoen met o.a. vakliteratuur en cursussen, delen we graag pro-actief met onze opdrachtgevers. Dat doen we door kennisartikelen te schrijven, maar ook door onze opdrachtgevers te betrekken bij onze interne videotrainingen.

Flexibiliteit

Flexibel zijn houdt in dat wij ons gemakkelijk aanpassen aan een veranderende omgeving. Denk aan werkwijzen, werktijden, taken, verantwoordelijkheden en ons verplaatsen in opdrachtgevers. Niet vasthouden aan routine, maar continu aanpassen en meebuigen. We don’t take no for an answer.

Videoproductiebedrijf

Loyaliteit & vertrouwen

Wij passen op elkaar om zo het collectief beter te maken. We staan open voor feedback en geven elkaar en de opdrachtgever vertrouwen. Als we ja zeggen, dan is het ook ja. Afspraak is afspraak en dat is ook de reden dat veel opdrachtgevers bij ons terugkomen.

“Jullie luisteren goed naar wat de klant wil. Jullie gaan niet voorbij aan de intenties van de klant maar jullie voegen wel jullie eigen expertise toe zodat je het idee van de klant naar een hoger niveau wordt getild. 

Jullie zijn collegiaal, hebben vriendelijke mensen, zijn prettig in de omgang en het is leuk om met jullie samen te werken.”

Petra Spreij

iHub

Hoe werken wij?

BRIEFING

Samen maken we de briefing. Van doelstelling, doelgroep tot gewenste tone of voice. Als we allemaal akkoord zijn starten we de creatieve sessie.

CREATIVE SESSIE

Hier komt de kracht van VideoAgency tot leven. Samen met onze creatives en video marketeers bepalen we de kaders van jouw video content en bedenken we samen het ideale concept. 

CONCEPT

In het concept presenteren we de inhoud en de look & feel van jouw video content. Daarnaast krijg je ook meteen een video strategie en bijhorend mediaplan zodat je ook meteen weet hoe we de ideale doelgroep gaan bereiken. Wil je wat aanpassen aan het concept? Geen probleem, dit doen we samen.

PRODUCTIE

Alle creatieve kaders en specificaties zijn duidelijk en we kunnen beginnen met de productie. We doen dit meteen slim en shooten en monteren in alle mogelijke formaten, lengtes en versies zodat we hiermee ook kunnen testen.
In overleg bepalen we welke video content doorgaat.

CAMPAGNE

We gaan jouw video content online verspreiden en optimaliseren op het beste kanaal, targeting, bied strategie, advertentietype en zelfs de verschillende versies van de video content. Dit alles voor de most Bang for your Buck.

En vergeet niet de evaluatie niet. Belangrijk om constant te verbeteren. 

Ons werk

Alles draait erom dat de juiste video relevant is voor de juiste mensen. Noem het impact, noem het raak schieten. Samenwerken is de sleutel tot succes; samen met de opdrachtgever en samen met het team van VA. Samen video’s maken is ook leuker en de video’s worden er een stuk beter door.

Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste samenwerkingen.

WE ❤️ VIDEO

VideoAgency maakt content voor alle platforms en weet wat er nodig is voor resultaat. Onze manier van produceren zorgt voor video’s die passen bij elk platform. Van social videos, 2D en 3D animaties, documentaires, livestreams en bijvoorbeeld snacksize content voor LinkedIn, FaceBook, Instagram of TikTok.
Bekijk hier de video’s die het verschil maken. 

Videocampagne

Gemeente Rotterdam –

Rotterdam. Sterker Door.

Animatie

Rijkswaterstaat:

Wikken en Wegen

Social Video Content

De Kunsthal

Videocampagne

Eurovisie Songfestival