Social videocontent

Vierkant, verticaal of horizontaal? Van het Songfestival tot de Kunsthal en van vakkenvullers tot tunnelgravers. Wij volgen mensen, filmen hun verhaal, animeren nieuwe werelden. We kruipen in de huid en bereiken jouw doelgroep. Waar ze ook zitten. Tik Tok, Instagram, Facebook, Linkedin of Youtube. Wij maken video’s en bedenken formats voor elke maat, vorm en platform.

De Kunsthal Rotterdam

Van een video-campagne voor social media tot een uitdagende trailer. Van TikTok challenge tot making-of documentaire – VideoAgency laat zien wat gezien moet worden op sociale kanalen. Zoals een expositie blijft boeien, zo blijft het genieten om video’s voor De Kunsthal te maken. VideoAgency zorgt voor bereik, inspiratie en aandacht. Ellie Uyttenbroek ontwikkelde samen met haar team een online/offline performance met de dynamiek van de populaire TikTok-app als uitgangspunt. VideoAgency produceerde promotionele video’s, de livestream, video’s voor Instagram Stories en bracht alles samen in een making-off video.

Maak van jouw volgers echte fans

Social videocontent geeft jouw merk of organisatie een gezicht. Het maakt van jouw volgers echte fans, want het contentteam van VideoAgency vertaalt jouw merkwaarden naar persoonlijke videocontent. Met alleen maar lollige posts bouw je niet aan je merk. Daar is een strategie en een heldere visie voor nodig. En laat ons team daar nou goed in zijn.

Aan de hand van een contentkalender bouwen we met verschillende videocontent lagen aan jouw merk. Hoe we dat doen? Door jouw DNA helder te hebben en het te vertalen naar creatie. Dit plaatsen we op de juiste social kanalen waar jouw doelgroep zich begeeft.

Kunnen we jou helpen met social videocontent?