Social video content

Wil jij video content maken die jouw doelgroep écht bereikt, interesse wekt en inspireert? Dan heb je videocontent nodig!
De beste video content maken om deze vervolgens te verspreiden op social media; dat is wat wij doen. Wij zijn VideoAgency uit Rotterdam en wij weten hoe je mensen bereikt met echte verhalen in mooie video’s.

Social video content laten maken?

Waar ‘vroeger’ alles draaide om tekst, is video content de laatste jaren niet meer weg te denken uit het social media landschap. Wij helpen je dus graag met het creëren hiervan. Wij kruipen in de huid van jouw doelgroep en weten hoe we met video content interesse wekken, vasthouden én tot actie aansporen. Conversies, daar draait het uiteindelijk om!

Het lukt jou (nog) niet om bereik te creëren. Wij kunnen dit wel. Waarom? Wij hebben bewezen ervaring met social media video’s in elke vorm, in ieder format en op alle platforms. Vierkant, verticaal en horizontaal; we stemmen de video’s af op de gekozen socials. We houden rekening met afstanden en kaders, mobiele versies en desktopversies. Alles volgens een vooraf bepaalde strategie. Zo zorgen wij voor bereik en mooie beelden in de juiste grootte. LinkedIn, Youtube, TikTok, Facebook en Instagram; voor ons geen probleem!

Waarom video content voor social media laten maken?

Social video content is vaak onderdeel van een grotere videocampagne. De social video’s zijn vaak kortere video’s in dezelfde stijl als de grotere campagne. Zo maken wij videocampagnes voor onder andere Rijkswaterstaat, MBO Raad en de Kunsthal Rotterdam. Video op social media versterkt de grotere campagne en helpt om bereik te creëren om zo meerdere keren in contact te komen met jouw doelgroep.

Hoe we de social video’s maken? Door vooraf te bepalen hoe de grotere campagne eruitziet, kunnen we ook kortere video’s uit deze campagne halen. Zo maken we op één draaidag video content voor meerdere doeleinden. Zo knippen we bijvoorbeeld teasers voor social media uit een brandvideo. Dat is slim(!), efficiënt en kostenbesparend. Na het produceren leveren we de video’s in de juiste afmetingen op voor de verschillende socials en bieden zo ondersteuning bij het uitrollen van jouw campagne met video op social media. Slim toch?
 

Meer resultaat op social media?

Ben jij klaar om volgens een duidelijke strategie te bouwen aan de merkwaarde van jouw organisatie? Gaan we samen voor conversies? Met een contentkalender vol video content, afgestemd op het type social media en passend in het grote geheel ga jij scoren.

Wil jij je doelgroep overtuigen en inspireren?
Neem dan contact met ons op, wij maken graag kennis met je!