Corporate video’s

Het woord corporate zorgt nog wel eens voor opgetrokken wenkbrauwen, want corporate zou per definitie saai zijn. Nou…die uitdaging gaan we graag met je aan, want ons team zoekt altijd naar een manier om de cultuur van jouw organisatie zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

Wat draag jij bij aan de wereld?

Een corporate video is het visitekaartje van jouw organisatie. Met beeld kan je heel bewust laten zien wie jij bent. En kan je het echte verhaal vertellen over wat je wil bijdragen aan deze wereld.

KOTUG is één van de meest roemruchte sleepbootbedrijven in Nederland en ver daarbuiten. Vanuit thuishaven Rotterdam werkt dit familiebedrijf over heel de wereld. En met hun innovaties maken ze echt het verschil. Zo zijn de uitvinders van de revolutionaire Rotortug, een aandrijf-systeem dat zorgt ervoor dat sleepboten om hun eigen as kunnen draaien wat zorgt voor een ongekende wendbaarheid. Ook zorgt Kotug voor een doorbraak door als eerste ter wereld  te komen met een hybride Rotortug. Stoer, wendbaar EN duurzaam.

Revolutionaire techniek maar mensen en mentaliteit maken volgens ons hier het verschil. En daarom staan de mensen van Kotug centraal op beeld. De bemanning als eerste met daarbij de mensen van kantoor en natuurlijk de directie. Portretten met bewegend beeld aangedreven door stoere beelden vanaf de schepen en vanaf het hoofdkantoor. Een creatieve samenwerking met SuperRebel. 

Kunnen we jou helpen met een stijlvolle corporate video?