Kotug International – Ahead In Maritime Towage

The Status Quo doorbreken. Dat is wat Ton Kooren in de jaren ’80 in de Rotterdamse haven heeft gedaan; hij zorgde ervoor dat het monopoly van Smit Tak gebroken werd als het gaat om tarieven voor sleepdiensten.
En dan is het met trots dat wij een legacy-documentaire gemaakt hebben over deze roemruchte ondernemer. Over zijn drive als ondernemer over de kracht van een familiebedrijf en over de kracht van samenwerken. 

De indrukwekkende erfenis van Ton Kooren op een verhalende manier in beeld gebracht. 
Door middel van verhalen van collega’s en medewerkwers over passie en trots. 

Welkom in de wereld van Kotug International. 

SITUATIE

Bij VideoAgency hebben we de eer om Kotug International te ondersteunen in het vastleggen van de visie en missie van dit Rotterdamse familiebedrijf. En voor de brandmovie hebben we de boodschap van Kotug doorvertaald naar een heldere boodschap die ambitie uitstraalt en waar de eigen werknemers centraal staan. Een traject samen met SuperRebel Agency.

Bovendien hebben we de indrukwekkende erfenis van Ton Kooren in een legacy-documentaire vastgelegd. We dompelden ons onder in zijn levensverhaal en brachten zijn buitengewone reis tot leven met een meeslepende verhaallijn. Als kers op de taart creëerden we ook een promovideo voor een prestigieuze awardshow, waarbij Ton Kooren werd geëerd met een internationale maritieme award en diverse onderscheidingen. Bij VideoAgency gaan we verder dan videoproductie; wij vertalen visie en passie in beeld  visie en leggen deze vast in een aansprekende verhaallijn die resoneren bij uw doelgroep. Welkom in de wereld van VideoAgency, waar uw verhaal tot leven komt.

FATHER OF TUGNOLOGY.