De Kunsthal Rotterdam

Van video-campagnes voor social media tot een uitdagende trailer. Van TikTok challenge tot making-of documentaire. VideoAgency laat zien wat er gezien moet worden in De Kunsthal. Zoals een expositie blijft boeien, zo blijft het genieten om video’s voor De Kunsthal te maken. We pakken dan ook flink uit om ons stadsicoon op de kaart te zetten. We zorgen voor bereik, inspiratie en aandacht. 

Kunsthal MatchMaker

MatchMaker, een Rotterdamse culturele smaakmaker, kreeg de opdracht om een performance te ontwikkelen. Deze creatieve MatchMaker kiest vervolgens drie andere makers uit diverse disciplines. De eerste editie van Kunsthal MatchMaker is in handen van createur Ellie Uyttenbroek. Samen met haar team ontwikkelt zij een online/offline performance met de dynamiek van de populaire TikTok-app als uitgangspunt. Wij produceren de promo-video’s, de livestream, de insta-stories en brengen alles samen in een making-of.

Openingsfilm

Een ander bijzonder project samen met de Kunsthal is het maken van een aansprekende video om iedereen laten zien dat de Kunsthal weer open is na de eerste lockdown.

In vier dagen tijd wordt een moodvideo geproduceerd waarin personen te zien zijn die een sterke betrokkenheid bij de Kunsthal hebben. Ze brengen allemaal oranje producten mee die matchen met de huisstijl van de Kunsthal en maken een gesamtkunstwerk van het woord OPEN.  

Zoals een expositie blijft groeien, zo blijft het genieten om video’s voor De Kunsthal te maken.