O. Festival

Een rebranding van Operadagen Rotterdam tot O-Festival. 

Een rebranding die past bij de nieuwe identiteit van dit muziek festival.

Vanuit VideoAgency is de nieuwe identiteit doorvertaald in een brandmovie en een radio commercial.

NIEUWE IDENTITEIT NAAR VIDEO

Het O-festival heeft een nieuwe identiteit met een nieuwe naam. Deze verandering van het festival moet naar buiten toe goed doorvertaald worden.

Waar het festival voor staat  is uitvoerig besproken tussen de creatieve teams van O-festival, Das Buro en VideoAgency. 

Onze regisseur Salome heeft samen met Das Buro een concept ontwikkeld voor de brandmovie. Met als doel om bezoekers te laten zien EN te laten horen waar O-festival voor staat en wat je als bezoeker mag verwachten. Met als resultaat content voor een multi platform campagne. 

Aanpak

Onze aanpak voor het O-festival project, na de rebranding van Operadagen Rotterdam, omvatte het ontwikkelen van een concept voor een brandmovie in nauwe samenwerking met de regisseur Salome en Das Buro. Dit concept benadrukte de kernboodschap van het festival, ondanks de diverse interpretaties van de festivalbeleving door een breed publiek. Tijdens de draaidag bereidden we zorgvuldig voor met meerdere locaties, diverse figuranten en visagisten om de gewenste intensiteit vast te leggen. De uiteindelijke video combineert beeld en geluid om de ongrijpbare essentie van het O-festival te weerspiegelen en biedt het publiek een unieke, onvergetelijke ervaring die niet direct in woorden te vatten is.

HEAR SOMETHING YOU’VE NEVER SEEN.