Simon Lévelt

In de advertentie-lawines van het digitale landschap is het niet makkelijk om op te vallen. Simon Lévelt belde ons om naamsbekendheid, bereik, traffic en conversies te vergroten. We bedachten een strategie waarbij videocreatie en videomarketing samen opgaan. Het bleek een succes.

201 gepersonaliseerde video’s

Hoe bereik je als merk nog klanten online? Met de avalanche aan advertenties die men elke dag te zien krijgt is het niet makkelijk om de juiste doelgroep te bereiken, laat staan om deze te overtuigen ook echt actie te ondernemen. Simon Lévelt zocht een manier om hun naamsbekendheid en bereik, websiteverkeer en conversies te vergroten in dit digitale landschap. In de advertentie-lawines van het digitale landschap is het niet makkelijk om op te vallen. Simon Lévelt belde ons om naamsbekendheid, bereik, traffic en conversies te vergroten. We bedachten een strategie waarbij videocreatie en videomarketing samen opgaan. Het bleek een succes.

Onze aanpak

De videocampagne die we voor hen bedachten was een succes, dankzij een duidelijke strategie waarbij videocreatie en videomarketing samen opgaan. Eentje waar je niet eerst de video maakt en dán pas bedenkt hoe je deze inzet, maar waar vanaf stap 1 de strategie duidelijk uitgedacht is.

We vertelden het verhaal van Simon Lévelt door middel van 201 gepersonaliseerde video’s en bereikten de doelgroep op basis van geolocatie en interesse. Met praktische video’s wekte Simon Lévelt niet alleen nieuwsgierigheid op. Die nieuwsgierigheid zorgde ook voor engagement met hun producten. 

201 gepersonaliseerde video’s zorgden voor 1 miljoen views en 50% meer brand engagement.

Resultaten

Simon Lévelt zag brand engagement met 50% stijgen, brand awareness met 13,8% en we bereikten samen meer dan een miljoen views: onze kopjes thee en koffie hebben nog nooit zo lekker gesmaakt.

1 miljoen

Views

+50%

Brand engagement

+13,8%

Brand awareness