Webinars

Eigenlijk bepaal jij het succes van een livestream, want jij bent specialist van je eigen boodschap. Met de kennis van VideoAgency weten we samen hoe je gevoel en informatie op een aansprekende manier moet overbrengen. Succesvolle livestreams kenmerken zich dan ook door een goede samenwerking tussen VideoAgency en een opdrachtgever.

54% van B2B professionals bekijkt wekelijks een webinar om informatie in te winnen of om zich te oriënteren op een aankoop. 

Wij verzorgen

Bij VideoAgency ben je verzekerd van een goede webinar. Waarom? Met jarenlange ervaring en kennis weten we waar we succes mee kunnen bereiken, maar we weten ook waar de obstakels liggen. En deze zijn we voor. Met kennis over het vullen van inhoud, het genereren van interactie en dynamiek en het maken van een succesvol format ben je bij ons op de juiste plek.

Format

Project management

Opname

Campagne

WIJ VERZORGEN

Format

Wie wil je aan tafel hebben? Of juist bij de online call? En welke informatie wil je aan jouw publiek meegeven? In welke stijl gaan we dit opnemen? Met ons veelzijdige team zorgen wij voor het format, inclusief vormgeving, scripts en het draaiboek. Met dit format zorgen we samen voor interactie met jouw publiek, zodat jouw boodschap zeker weten overkomt. Wij zijn benieuwd naar je ideeën!

WIJ VERZORGEN

Project management

Tijdens het opzetten van de livestream hoef jij je niet druk te maken. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Onze jarenlange ervaring zorgt dat alles op rolletjes loopt en wij super snel kunnen schakelen. Onze project managers kunnen overal in mee denken van creatief en inhoudelijk tot camera technisch. Dat geeft rust en is gewoon fijn.

WIJ VERZORGEN

Opname

Zo. Het format staat en de dag is aangebroken. Ondertussen hebben wij ervoor gezorgd dat het webinar probleemloos kan beginnen. Met camera’s en apparatuur van de beste kwaliteit zorgen wij voor dynamiek, waardoor het publiek blijft aanhaken. Nu is het jouw tijd om te shinen.

webinar
webinar c

WIJ VERZORGEN

Campagne

Wil je de webinar van tevoren aankondigen op een professionele manier? Wij kunnen je daarmee helpen. Met een op maat gemaakte campagne zorgen we ervoor dat jouw doelgroep op de hoogte is van de webinar. We kijken hierbij naar de klantreis en de bijbehorende contactpunten. Hierna maken wij de social content in alle soorten en formaten, maar ook de promoties via advertising.

Wil jij een webinar organiseren en daarbij totaal ontzorgd worden?

Zij gingen je voor

9/10

GEMEENTE ROTTERDAM

“Video Agency heeft een top animatie geleverd. Wij zijn erg blij met het eind resultaat.”

9/10

UWV

“Video Agency heeft een top animatie geleverd. Wij zijn erg blij met het eind resultaat.”

9/10

LOGISTIEK 010

“Video Agency heeft onze livestreams goed verzorgd. Wij zijn erg blij met hoe de samenwerking is verlopen.”