Webinars

Eigenlijk bepaal jij het succes van jouw eigen livestream.
Want jij bent specialist in het brengen van je eigen boodschap. Vanuit VideoAgency helpen wij om informatie op een aansprekende manier over te brengen aan de kijker.
Succesvolle livestreams onderscheiden zich door een goed format, een duidelijke boodschap en zijn verpakt in aansprekend beeld. 

54% van B2B professionals bekijkt wekelijks een webinar om informatie in te winnen of om zich te oriënteren op een aankoop. 

Wij verzorgen

Bij VideoAgency ben je verzekerd van een goed webinar. Waarom? Gebaseerd op  jarenlange ervaring weten we wat werkt maar weten we ook waar de mogelijke obstakels liggen. Van een goede data verbinding en het juiste licht op locatie tot aan een presentator die gasten goede interviews afneemt.
Naast kennis over (journalistieke) inhoud en met oog voor een dynamische uitzending letten we ook op het genereren van interactie met de kijker. 

Format

Project management

Opname

Campagne

WIJ VERZORGEN

Format

Wie wil je aan tafel hebben? Of juist bij de online call? En welke informatie wil je aan jouw publiek meegeven? In welke stijl gaan we dit opnemen? Met ons veelzijdige team zorgen wij voor het format, inclusief vormgeving, scripts en het draaiboek. Met dit format zorgen we samen voor interactie met jouw publiek, zodat jouw boodschap zeker weten overkomt. Wij zijn benieuwd naar je ideeën!

WIJ VERZORGEN

Project management

Tijdens het opzetten van de livestream hoef jij je niet druk te maken. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Onze jarenlange ervaring zorgt dat alles op rolletjes loopt en wij super snel kunnen schakelen. Onze project managers kunnen overal in mee denken van creatief en inhoudelijk tot camera technisch. Dat geeft rust en is gewoon fijn.

WIJ VERZORGEN

Opname

Zo. Het format staat en de dag is aangebroken. Ondertussen hebben wij ervoor gezorgd dat het webinar probleemloos kan beginnen. Met camera’s en apparatuur van de beste kwaliteit zorgen wij voor dynamiek, waardoor het publiek blijft aanhaken. Nu is het jouw tijd om te shinen.

webinar
webinar c

WIJ VERZORGEN

Campagne

Wil je de webinar van tevoren aankondigen op een professionele manier? Wij kunnen je daarmee helpen. Met een op maat gemaakte campagne zorgen we ervoor dat jouw doelgroep op de hoogte is van de webinar. We kijken hierbij naar de klantreis en de bijbehorende contactpunten. Hierna maken wij de social content in alle soorten en formaten, maar ook de promoties via advertising.

Wil jij een webinar organiseren en daarbij totaal ontzorgd worden?