VideoAgency laat de meerwaarde van jouw organisatie zien…
EN videomarketing is de plus die wij leveren.
Want hé, waarom video’s maken zonder bereik of conversie?
Onze geïntegreerde aanpak maken producties passend voor elk scherm.
Relevant én raak bij jouw ideale publiek.

SOCIAL VIDEOCONTENT

Vierkant, verticaal of horizontaal? Van het Songfestival tot de Kunsthal en van vakkenvullers tot tunnelgravers. Wij volgen mensen, filmen hun verhaal, animeren nieuwe werelden. We kruipen in de huid en bereiken jouw doelgroep. 

ANIMATIE

Per jaar maken we honderden animaties voor vele organisaties in Nederland. Want waarom moeilijk doen als we het ook makkelijk kunnen uitleggen met een animatie?

VIDEOCAMPAGNE

Met onze strategische videocampagnes zorgen wij voor resultaat. Dit zijn namelijk video’s met een plan, seriematig en afgestemd op de doelgroep zoals we bij Rijkswaterstaat of de MBO Raad hebben gedaan. 

WEBINAR

Eigenlijk bepaal jij het succes van een livestream, want jij bent specialist van je eigen boodschap. Met de kennis van VideoAgency weten we samen hoe je gevoel en informatie op een aansprekende manier moet overbrengen.

CORPORATE VIDEO

Het woord corporate zorgt nog wel eens voor opgetrokken wenkbrauwen, want corporate zou per definitie saai zijn. Nou…die uitdaging gaan we graag met je aan, want ons team zoekt altijd naar een manier om de cultuur van jouw organisatie zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

INTERACTIEVE VIDEO

Meer betrokkenheid en conversie. Dat is het grote voordeel van interactieve video. Hoe dat komt? Omdat je stopt met het eenzijdig zenden. Interactieve video creëert betrokkenheid, zorgt voor een hoge conversie en een interactieve video wordt vaker uitgekeken. Tot wel 52x meer dan een lineaire video. 

Ons werk

WE  ❤️  VIDEO

Gezocht: Opdrachtgevers die ECHT willen samenwerken én die van video houden.

Het beste resultaat behaal je door samenwerking; een win win situatie! 

Want, samen video’s maken is veel leuker EN de content wordt er veel beter van.

Met jullie inhoudelijke kennis en onze visualisatie skills zorgen we dat jouw boodschap raakt én dat jij je doelstellingen haalt. 

Bekijk hieronder een selectie van video content die het verschil maakt;

Videocampagne

Gemeente Rotterdam –

Rotterdam. Sterker Door.

Animatie

Rijkswaterstaat:

Wikken en Wegen

Social Video Content

De Kunsthal

Videocampagne

Eurovisie Songfestival